ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Η… μουλωχτή “υποψηφιότητα” Πέτροβιτς, οι… ασόβαρες κινήσεις Ασπιώτη και τα “ορφανά” Καραβασίλη

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Η… μουλωχτή “υποψηφιότητα” Πέτροβιτς, οι… ασόβαρες κινήσεις Ασπιώτη και τα “ορφανά” Καραβασίλη

Όταν πριν λίγο καιρό σας έγραφε “Ναρκαλιευτής” για τους “εξαφανισμένους” υποψήφιους δημάρχους της Αλεξανδρούπολης και ότι στο τέλος θα τους προλάβει και θα καταθέσει επίσημα πρώτος την υποψηφιότητά του ο Σταύρος Σταυράκογλου, κάποιοι το αμφισβητούσαν.

Οι εξελίξεις όμως ήρθαν να επιβεβαιώσουν την πρόβλεψη μας, αφού τελικά οι καφέδες στο “Keruac” κάτι πρόσφεραν στην πληροφόρηση μας. Αν και ξεκίνησε λοιπόν τελευταίος τις προετοιμασίες, μόλις άρχισαν οι φημολογίες και οι διαδόσεις πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο Σταυράκογλου εμφανίστηκε.

Με τις δηλώσεις υποψηφιότητας, τις φωτογραφίες, το όνομα της παράταξης και το ΒΙΝΤΕΟ. Ο πρώην Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου και του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης έδειξε πλήρως προετοιμασμένος στο επικοινωνιακό κομμάτι και με όλα τα social… μύδια, media, πως διάολο το λένε όλα αυτά.

Μας “τελείωσε” ο Καραβασίλης

Αντίθετα ο Δημήτρης Καραβασίλης μας… τελείωσε πριν ακόμα ανακοινώσει επίσημα υποψηφιότητα να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Περίπου όπως και το 2019, αν και τότε δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ σε κινήσεις προετοιμασίας πιθανής υποψηφιότητας, με επαφές, συμφωνίες υποψηφιοτήτων, όπως έκανε τώρα.

Παρ’ ότι ο ίδιος δήλωνε στο παρασκήνιο έτοιμος, το… περιβάλλον του (Λάκης Κιτσικίδης, Δημοσθένης Δούκας, Νίκος Γρηγοριάδης, Πάρης Παρισίδης) υποστήριζαν ότι έχει σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο, τελικά φαίνεται πως όλοι αυτοί λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο. Που έγινε ένας νέος… Βαγγέλης Ρούφος και τελικά δεν τόλμησε να κάνει το επόμενο “βήμα”.

Όπως και ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το 2019. Που και εκείνος… απειλούσε ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και θα σαρώσει, αλλά τελικά ποτέ δεν ανακοίνωσε τίποτα. Ο κ.Καραβασίλης λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες συγκέντρωσε το “επιτελείο” του (ο Θεός να το κάνει αυτό το τοξικό, ξεπερασμένο, παλαιοκομματικό συνονθύλευμα που είχε μαζευτεί γύρω του) και τους ανακοίνωσε ότι για διάφορους λόγους δεν θα είναι υποψήφιος.

Όσοι τον πλαισίωναν και τελικά αρκετοί από αυτούς αποδείχθηκε ότι του έκαναν κακό, αν και ο Καραβασίλης είναι καλός και έντιμος άνθρωπος, διαδίδουν πάντως ότι δεν θα τα παρατήσουν και αναζητούν νέο επικεφαλής. Δεν κατάλαβε όμως πόσο μεγάλα… βαρίδια και πόσο αποκρουστική εικόνα δημιουργούν στην πόλη κάποιοι που είχε δίπλα του.

Ο…Κατερινιώτης Μποταίτης και η κόρη Κιτσικίδη

Τα δυο ονόματα που κυκλοφορούν, είναι του γιατρού Σωτήρη Μποταίτη ο οποίος κατάγεται από την Κατερίνη και θέλουν να τον “επιστρατεύσουν” για να… σώσει την Αλεξανδρούπολη, καθώς και της κόρης του Λάκη Κιτσικίδη, η οποία είναι δικηγόρος, ήταν ασκούμενη στο γραφείο του Πάρη Παπαδάκη (ξέρετε αυτού που… μυρίστηκε εκλογή βουλευτή για την “Ελληνική Λύση” του Βελόπουλου και έβαλε υποψηφιότητα στον Έβρο).

Όμως και οι δυο περιπτώσεις δεν φαίνεται να… περπατούν. Ο Μποταίτης, που ήταν παλαιότερα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και παραιτήθηκε γιατί όπως είπε ήθελε να αφοσιωθεί στα ιατρικά του καθήκοντα, δεν δείχνει “ζεστός” γιατί ξέρει πως δεν… συγκινεί η υποψηφιότητα του.

Όσο για την κόρη του Κιτσικίδη, δύσκολα θα δεχθεί να… οδηγήσει την κούρσα, γιατί θα πάθει… λάστιχο. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράματα, ξέρουν καλά τι εννοώ. Για όσους δεν ξέρουν, να επισημάνω ότι υπάρχει ασυμβίβαστο για κάποιον δημοτικό σύμβουλο, να παίρνει ο ίδιος ή συγγενικά πρόσωπα α΄βαθμού αναθέσεις ή έργα από τον δήμο που υπηρετεί ως εκλεγμένος.

Στα… μουλωχτά συνεχίζει ο Πέτροβιτς

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, εξακολουθεί να παραμείνει “εξαφανισμένος” όσον αφορά την δημόσια τοποθέτηση του και  συνεχίζει να κινείται παρασκηνιακά, στα μουλωχτά δηλαδή, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που στα λόγια επιμένει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Στο τέλος βέβαια θα γίνει όπως το ανέκδοτο με τον τσομπάνο, τον λύκο και τα πρόβατα. Θα ανακοινώσει υποψηφιότητα και κανένας δεν θα τον πιστεύει. Μαθαίνω ότι την Κυριακή ο κ.Πέτροβιτς έκανε… μάζωξη πιθανών υποψηφίων του στο ξενοδοχείο “Νεφέλη” λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε 20 άτομα. Πραγματικά αυτό έγινε.

Ήταν εκεί και ο Βαγγέλης Μυτιληνός, άνευ του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ Παυλάρα Μιχαηλίδη, με τον οποίο βλέπω τελευταία να έχουν αποστασιοποιηθεί και να κάνει ο καθένας ξεχωριστές τοποθετήσεις. Οπότε το “διαζύγιο” θα είναι σύντομο και το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ που βγαίνει και παραπονιέται ότι δεν τον… παίζει κανένας υποψήφιος δήμαρχος αφού αρνιούνται όλοι να συναντηθούν μαζί του (χαζοί είναι να τους… κρεμάσει μετά στα… μανταλάκια), θα μείνει και χωρίς… Μυτιληνό.

Ο Κελεμίδης τι ακριβώς… δουλειά κάνει;

Μαζί με τον ίδιο τον Πέτροβιτς, στην συγκεκριμένη συγκέντρωση ήταν και ο “κολλητός” του Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ Δημήτρης Κελεμίδης, που ήταν για μήνες… κολαούζος του κουμπάρου του Στάθη Ασπιώτη, αλλά τώρα τον παράτησε  και έγινε πλέον κολαούζος του κ.Πέτροβιτς, για τον οποίο λέει πως θα… τρέξει σε πιθανή υποψηφιότητα του ως δήμαρχος.

Για όσους δεν τον ξέρετε, ο Κελεμίδης είναι Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ, της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Έβρου και προσωπικά δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, πέρα από την… εθελοντική του προσφορά (γιατί τέτοια έχουν ή τουλάχιστον θα πρέπει να έχουν όσοι υπηρετούν τα πολιτιστικά δρώμενα). Αν δηλαδή ασκεί κάποιο επάγγελμα και πως… βιοπορίζεται.

Πως είχε ρωτήσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην περιβόητη ταινία “Μαυρογιαλούρος “ το κοματόσκυλο του με εκείνη την φοβερή ατάκα: “Αλήθεια  ρε Γκρούεζα, εσύ τι δουλειά κάνεις. Πως ζεις;  Πως τα φέρνρις βόλτα”;  Ειλικρινά όσους και αν ρώτησα, ανάμεσα τους άτομα που τον ξέρουν, ποια ακριβώς είναι η δουλειά του, το μόνο που μου απαντούσαν είναι… Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ.

Διορισμένος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Έβρου

Σίγουρα πάντως παίρνει μια αντιμισθία, περίπου 700 ευρώ ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου. Θέση όπου τον διόρισε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με τον οποίο ήταν υποψήφιος το 2019 ως περιφερειακός σύμβουλος Έβρου, αλλά δεν εξελέγη.

“Πάτωσε” δηλαδή, μια και συγκέντρωσε μόλις 1.457 ψήφους, αλλά την… θεσούλα ως αμειβόμενος Πρόεδρος την… καβάντζωσε. Αλήθεια. η Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου υπάρχει μόνο για να διαχειρίζεται το πρόγραμμα των πρώην απολυμένων της αλλαντοβιομηχανίας  “ΘΡΑΚΗ”.

Τώρα όμως που αυτό δεν ανανεώθηκε από 1η Ιανουαρόυ 2023 και οι εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι, δεν έχει λόγω ύπαρξης. Γιατί ο κ.Μέτιος  δεν την διαλύει; Να υπάρχει δηλαδή μόνο για να εισπράτει την μηνιαία αντιμισθία του ο Δημήτρης Κελεμίδης ώστε να μπορεί να.. τρέχει δίπλα στον Δημήτρη Πέτροβιτς;

Χρησιμοποιεί την θέση του Αντιπεριφερειάρχη

ώστε να κάνει… προεκλογικό αγώνα για δήμαρχος

Επίσης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ πως ανέχεται ο Πέτροβιτς  να χρησιμοποιεί προκλητικά την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και τα όποια προνόμια και πλεονεκτήματα του δίνει αυτή (γραφείο, επικοινωνίες, αυτοκίνητο) για να πραγματοποιεί συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με διάφορους για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Να κάνει προτάσεις για υποψηφιότητες και να υποστηρίζει πως ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και μάλιστα βρήκε όπως λέει και γραφείο στο κέντρο της πόλης. Σε ακίνητο που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε ποιόν ανήκει. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με εκείνο που είχε χρησιμοποιήσει και το 2009 πάλι ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Ξέρετε, τότε που είχε φτιάξει και δημοτική παράταξη, την “Ανοιχτή Πόλη”, έβαλε και ταμπέλα και έκανε και εγκαίνια, λίγο πριν κερδίσει τελικά τις εκλογές του δήμου ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Τελικά ο Πέτροβιτς τους παράτησε όλους στα κρύα του λουτρού και ανακοίνωσε υποψηφιότητα στην Περιφέρεια με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη.

Θέλει χρόνο ακόμα για την… φωτογραφία

Κι επειδή κάποιοι αναρωτιέστε, όπως και εγώ, πότε επιτέλους θα ανακοινώσει υποψηφιότητα ο Δημήτρης Πέτροβιτς για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σας μεταφέρω αυτό που μου είπε “κολλητός” του και…αμαρτία ουκ έχω.  “Λίγη υπομονή βρε παιδιά, δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να ετοιμάσει βίντεο, φωτογραφίες της υποψηφιότητας και όλα αυτά που απαιτούνται.

Θέλουν χρόνο, η φωτογραφία για παράδειγμα, αφού πρέπει να είναι προσεγμένη και να δημιουργεί μία ωραία εικόνα”. Τι εννοούσε ο… ποιητής; Εγώ πάντως όπως τον είδα  στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου αλλά και στην επίσκεψη Μητσοτάκη, ίσως να περιμένει να… πετύχει πρώτα η βαφή. Γιατί διαπίστωσα πωςοι… κρόταφοι δεν πήραν χρώμα και παραμένουν γκρίζοι (η φωτογραφία ενδεικτική).

Η ουσία είναι ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου αντί να ασχολείται με τα προβλήματά του νομού, τα αφήνει στον… αυτόματο και τρέχει για πιθανή υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Χρεώνεται έτσι τις δικές του καθυστερήσεις, αδράνειες και τα δικά του λάθη, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και καλά να πάθει αφού τον ανέχεται και δεν του ζητάει να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Γιατί τέσσερα χρόνια τώρα ο Πέτροβιτς μόνο για… εφέ και δημόσιες σχέσεις ή επικοινωνιακές εντυπώσεις και… διαπιστώσεις κάνει. Να λύσει τα πολλά και σοβαρά θέματα αρμοδιότητ;ς του, ελάχιστα ενήργησε. Αφήστε που οι χειρισμοί του σε άλλες περιπτώσεις, όπως με την επούλωση των αναχωμάτων στο νότιο Έβρο, ήταν απαράδεκτοι και προκάλεσαν σημαντικές καθυστερήσεις.

Αλλοπρόσαλες κινήσεις απ΄ τον Ασπιώτη

Όχι, μην βιάζεστε. Δεν ξέχασα τον… γίγαντα της πολιτικής Στάθη Ασπιώτη, που στην πρώτη απόπειρα του το 2019 στην τοπική αυτοδιοίκηση,  ,δεν κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Αυτός φαίνεται ότι έχει χάσει τα…, αυγά και τα πασχάλια. Ή για να είμαι πιο ακριβής, τις… Κυψήλες, τις κηρύθρες και τους… κηφήνες που είχε μαζέψει δίπλα του για να τον συμβουλεύουν.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, συνεχίζει πάντως να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να κάνει σειρά… ασόβαρων κινήσεων. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που έχει πει ο γίγαντας (όχι ο Ασπιώτης) αλλά ο Αγγελάρας Αναστασιάδης “δεν μπορεί το παλικάρι” ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του;

Ξεκίνησε ουσιαστικά πρώτος τις δημόσιες κινήσεις, πιστεύοντας αρχικά τις διαβεβαιώσεις του… Γιάννη από την Καλαμάτα, ότι θα του εξασφαλίσει στήριξη από τη Ν.Δ. λόγω καλών σχέσεων με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Το πολύ να του τυπώσει τζάμπα τα φυλλάδια, αν και όπως μου λέει ο Πιτιακούδης από την εποχή της αθλητικής εφημερίδας DERBY όπου ήταν Αρχισυντάκτης και ο Γιάννης την τύπωνε, δεν κάνει τίποτα τζάμπα.

Τον πότισε… πίκρα η “Κυψέλη”

Ο Ασπιώτης λοιπόν, αφού υιοθέτησε  αυτή την φαιδρότητα που του επέβαλλε ο ξεπερασμένος από τις εποχές και το ίδιο αποκρουστικός με τον φίλο του Δημοσθένη Δούκα για πολλούς στην πόλη Αντώνης Καμελίδης (τον “πούλησε” τώρα και πήγε στον Σταυράκογλου), την δημιουργία δηλαδή της “Κυψέλης” που την “βάφτισαν” υποκριτικά “Κίνηση Ιδεών και Δράσης”  για να καλύψουν την προσπάθεια δημιουργίας δημοτικής παράταξης, συνεχίζει τις αστειότητες.

Έχασε πολύτιμο χρόνο σε… ανοησίες, όπως η παταγώδης αποτυχία παρουσίασης βιβλίου έχοντας δίπλα το… παλικάρι του “Αινήσιο Δέλτα” Πάρη Παπαδάκη, ξοδεύτηκε με ενοικίαση γραφείων, εξοπλισμού, γραμματείς, βίντεο και άλλα τέτοια, ενώ τελικά  ο Καμελίδης και η παρεούλα του τον “άδειασαν” μεγαλοπρεπώς (Μπαμπούρα, Κυριάκος Αραμπατζής, Θανάσης Λουκάς, Παπαβλασακούδης μετά της συζύγου) και πήγαν “πακέτο” στον Σταυράκογλου.

Κάνει λοιπόν διάφορα ακαταλαβίστικα και μπορεί να νομίζει ότι πρόκειται για… φοβερές κινήσεις, αφού τις προβάλλει στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Όπως η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, την οποία δημοσιοποίησε αποκαλώντας τον αγαπητό και τον… έκραξαν από κάτω με σχόλια ακόμα και οι “κολλητοί” του. Δεν ξέρει ότι ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών είναι από τα πιο… μισητά πρόσωπα στον κόσμο λόγω των αποφάσεων του;

Επική φωτό με Μπακογιάννη

Καλά, για την ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τι να πούμε. Το… τερμάτισε. Έτσι και είχε από την άλλη πλευρά κανέναν… Ρούφο ή Κελέτση, θα μιλούσαμε για την φωτογραφία του αιώνα.  Μάλλον το κατάλαβε και στην επόμενη συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας, τον Θανάση Βασιλόπουλο, φωτογραφήθηκαν… καθιστοί.

Μια και το ανέφερα. Τα ταξίδια όπου κάνει αυτές οι συναντήσεις με διάφορους θεσμικούς, τις οποίες αναδεικνύει ξεκάθαρα με αφορμή το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, τα κάνει ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ή καλύπτει ο ίδιος τα έξοδα;

Το αποκορύφωμα με τον Ασπιώτη, ήταν αυτό που έκανε τελευταία. Την περασμένη Παρασκευή 31 Μαρτίου (πάλι καλά που δεν έγινε την επομένη 1η Απριλίου, αφού δικαιολογημένα θα θεωρούνταν από πολλούς ως Πρωταπριλιάτικο αστείο), όταν βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm και είπε στον Σταύρο Αποστολίδη, ότι… ΘΑ ανακοινώσει στις 28 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο, την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος επέμενε να ξεκαθαρίσει την θέση του και να αφήσει τις… αστειότητες που έλεγε ότι “φήμες λένε πως θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος”, δήλωσε ότι το πήρε απόφαση και τελικά θα είναι υποψήφιος στις 8 Οκτωβρίου για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Για τόσο.. σοβαρή αντιμετώπιση υποψηφιότητας μιλάμε.

Ασόβαρες κινήσεις που προκαλούν γέλια

Βγήκε έναν ολόκληρο μήνα πριν σε ραδιοφωνικό σταθμό, για να δηλώσει ότι θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για υποψηφιότητα του, μαζί φυσικά με όνομα παράταξης και όλα τα υπόλοιπα, μετά από 30 ημέρες. Και χρειάστηκε να τον… πιέσει ο συνομιλητής του για να δηλώσει τελικά απλά και μόνο πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Επίσης ενημέρωσε ότι δεν είναι πλέον Πρόεδρος της “Κυψέλης”, αυτής της… τεράστιας έμπνευσης Καμελίδη, δεν γνωρίζει πως αυτή θα εξελιχθεί και άλλα τέτοια. Εκτίθεται δηλαδή κάθε ημέρα όλο και περισσότερο, αφού δεν θέλει να παραδεχθεί ότι… έπαιξε και έχασε. Τι ακριβώς. Σίγουρα κάποια χρήματα, με όλο αυτό το αναποτελεσματικό εγχείρημα που επιχείρησε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Υπάρχουν και χειρότερα. Ενώ πριν τέσσερις ημέρες ανακοίνωσε στον Αποστολίδη πως θα γνωστοποιήσει το όνομα της παράταξης του στις 28 Απριλίου σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, σήμερα έδωσε συνέντευξη στο σάιτ e-evros, μέσα σε μια καφετέρια και με τις φωνές των θαμώνων που έπιναν τον καφέ τους γύρω του και ανακοίνωσε ότι η δημοτική του παράταξη θα λέγεται “Νέα Δύναμη”.

Την άλλη φορά σε… σουβλατζίδικο

Ξεκάθαρα δηλαδή προσπαθεί να παραπέμπει στο Ν.Δ. το κυβερνών κόμμα, για να… ψαρέψει σε θολά νερά και να… ξεγελάσει κανέναν Νεοδημοκράτη να τον ψηφίσει. Γιατί χρίσμα ή έστω στήριξη ακόμα και ανεπίσημη δεν πρόκειται να λάβει από το συγκεκριμένο κόμμα.

Πόσο σοβαρά μπορεί να λάβει λοιπόν κάποιος ένα τέτοιο άτομο, που ανακοινώνει από… σπόντα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι θα είναι υποήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σε μια πόλη δηλαδή που βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Που λέει πως θα ανακοινώσει σε ένα μήνυμα το όνομα της παράταξης και το κάνει τελικά μιλώντας μέσα σε μια… καφετέρια, σε τοπικό σάιτ.

Το επόμενο που θα δούμε, είναι να πάει με τον Σάκη τον Τσακπίνη σε κανένα… σουβλατζίδικο και να αρχίσει να ανακοινώνει υποψήφιους. Αλλά ποιος έχασε την σοβαρότητα για να την βρει ο Στάθης Ασπιώτης; Εξάλλου αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτός… Καραβασίλης και μάλιστα δεν θα αποσυρθεί, αλλά θα προσπαθήσει μήπως “κολλήσει ” σε κάποια άλλη παράταξη. Έστω και… ικετεύοντς, γιατί φαίνεται ότι δεν μπορεί χωρίς… αυτοδιοικητική καρέκλα.

Ο αντιπολιτευτικός κατήφορος Κολιού συνεχίζεται

Για τον αντιπολιτευτικό κατήφορο του Δημήτρη Κολιού τι να πει κανείς; Έφτασε στο έσχατο σημείο, μπροστά στο μίσος του για τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, επειδή δεν αποδέχθηκε την απαίτηση του να τον κάνει Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και τον απέπεμψε ενώ από  την αμέσως επόμενη ημέρα “ανακάλυψε” πως όλα γίνονται στραβά στον δήμο Αλεξανδρούπολης, να βγάλει στο τηλέφωνο ακόμα και τον Στέλιο Κούλογλου.

Τον Κούλογλου, τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που “ανακάλυψε” ότι γίνονται αγωγές και μηνύσεις στην Αλεξανδρούπολη, μόλις αυτές αφορούν τον προσκείμενο στον κομματικό του χώρο Αντώνη Τελλόπουλο. και έκανε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο που η αγωγή Ζαμπούκη έγινε όταν ο Κολιός ήταν έμμισθος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τότε δεν θυμόμαστε να είχε πει το παραμικρό και να είχε εκφράσει διαφωνίες.

Ούτε φυσικά ανέδειξε και ανέφερε το παραμικρό ποτέ για τις δεκάδες αγωγές και μηνύσεις που δέχεται το Evros-news.gr και ο Κώστας Πιτιακούδης προσωπικά. Από τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, τον βουλευτή Σταύρο Κελέτση, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τάκη Τοψίδη, τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου Γιάννη Τζήμα, τον πρώην υπουργό της Ν.Δ και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό, τον ίδιο τον δημοσιογράφο Αντώνη Τελλόπουλο ή τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη.

Μπροστά στο μένος του για τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και επειδή έχασε την έμμισθη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι και… υπερασπιστής του Τελλόπουλου κατάντησε, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, ο Δημήτρης Κολιός. Να τον… χαίρονται αυτοί που ετοιμάζονται να τον πάρουν στον συνδυασμό τους.

  Ο… Ναρκαλιευτής