ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δυο αυτοδιοικητικοί του Έβρου χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Κράτος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δυο αυτοδιοικητικοί του Έβρου χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Κράτος

Μέσα στον γενικό χαμό που δημιούργησε η επίσκεψη Ερντογάν και τα όσα προκλητικά και απαράδεκτα είπε για την μειονότητα της Θράκης και τη συνθήκη της Λωζάνης, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα οι λίστες των οφειλετών του Δημοσίου, μέσα στους οποίους φιγουράρουν και τα ονόματα γνωστών αυτοδιοκητικών του Έβρου.

Ο ένας μάλιστα είναι ευρέως γνωστός και οφείλει απ’ την προσωπική του επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Σε λίγη ώρα, το evros-news.gr, όπως λέει και το σλόγκαν του, ΘΑ ΤΑ… ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ.

Υπάρχουν φυσικά στο νομό Έβρου πολλές ακόμα επιχειρήσεις που οφείλουν στο Κράτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Κάποιες έχουν πτωχεύσει, οπότε είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να τα εισπράξει, άλλων οι ιδιοκτήτες έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια, ενώ οι συγκεκριμένες οφειλές αναφέρονται συνέχεια κάθε φορά που ανακοινώνονται παρόμοιες καταστάσεις. Υπάρχει όμως κιαι επιχειρηματίας που χρωστάει για επιχειρήσεις τις οποίες έχει τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Ορεστιάδα. Μάλιστα οι οφειλές ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, αλλά… δεν τρέχει τίποτα.