Αλεξανδρούπολη: Καρτέρι σε αστυνομικό ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 11χρονο

Αλεξανδρούπολη: Καρτέρι σε αστυνομικό ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 11χρονο

Καρτέρι σε αστυνομικό που είχε ανάμιξη στην σύλληψη του για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου, έστησε χθες στην Αλεξανδρούπολη ο φερόμενος ως δράστης της συγκεκριμένης αποτρόπαιας πράξης.

Ο δράστης πλησίασε συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο, χτύπησε ξαφνικά από πίσω τον αστυνομικό που αντέδρασε και ειδοποίησε τους συναδέρφους του. Έτσι  ο δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον αστυνομικό που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο πρώτο περιστατικό ενώ  στον δράστη και τον συνεργό του η αστυνομία πέρασε χειροπέδες. Ο εκ νέου κατηγορούμενος πέρσι είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου αγοριού (παιδί της συντρόφου του από άλλο πατέρα) ενώ μόλις πριν μερικές εβδομάδες οι αρμόδιες αρχές αφαίρεσαν την επιμέλεια από αυτόν και την σύντροφο του, του δικού τους παιδιού, ενός βρέφους που βρέθηκε υποσιτισμένο.

Μάλιστα οι δικαστικές αρχές είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον συγκεκριμένο άνθρωπο που κατηγορήθηκε για την ασέλγεια, όμως αρκετές φορές βρέθηκε να παραβιάζει τους όρους αυτούς με αποτέλεσμα να έχει συλληφθεί ξανά και ξανά.

Newsroom

Πασχάλης Καρ.