Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κόντρα στην παράταξη Λαμπάκη ο Σάββας Σεφεριάδης, ψήφισε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού!!!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κόντρα στην παράταξη Λαμπάκη ο Σάββας Σεφεριάδης, ψήφισε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού!!!

Άρχισαν τα… όργανα στην δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός της σύμβουλος Σάββας Σεφεριάδης ψήφισε την 13η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη, κόντρα στους υπόλοιπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ.Σεφεριάδης σήκωσε το χέρι (όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην φωτογραφία) και ψήφισε την αναμόρφωση που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κυζιρίδης, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Ζαμπούκη, του Βαγγέλη Μυτιληνού, της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” και του Παύλου Μιχαηλίδη. Την ίδια στιγμή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, οι Γερακόπουλος, Ζιώγας, Γκοτσίδης, Ουζουνίδης, Φαλέκας, Βαταμίδης, Αετόπουλος που ψήφισαν εναντίον, τον κοιτούσαν με φανερή αμηχανία, όταν τον ρώτησε μάλιστα και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κολιός αν ψηφίζει ΥΠΕΡ και αυτός το επιβεβαίωσε.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Χρήστος Γερακόπουλος μιλώντας ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αφού ο Βαγγέλης Λαμπάκης απουσίαζε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση, είχε ξεκαθαρίσει την αρνητική στάση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, μόνο που ο Σάββας Σεφεριάδης δεν την ακολούθησε. “Εμείς έχουμε θέσει από την αρχή το θέμα στις αναμορφώσει προϋπολογισμού που αφορά την μη ένταξη κάποιων σοβαρών έργων, που για μας είναι πνοής όπως το ιστορικό κέντρο. Επομένως βάση αυτού θεωρούμε ότι η αναμόρφωση δεν ακολουθεί τις δικές μας προθέσεις και επομένως είμαστε αρνητικοί“, είπε ο κ.Γερακόπουλος, του οποίου ήταν φανερή  η προσπάθεια να αναλάβει… ηγετικό ρόλο, μαζί με κάποιους άλλους. Ίσως γιατί προαλείφονται για “διάδοχοι” του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη.

Εκτός του Χρήστου Γερακόπουλου, ο οποίος ήταν φανερό ότι έκανε αρχηγική εμφάνιση, υπήρξε και ο Κώστας Γκοτσιδης με το γνωστό του ύφος… χιλίων καρδιναλίων, που έκανε κάποιες παρεμβάσεις θέλοντας να εμφανιστεί και αυτός ως… εν δυνάμει υποψήφιος ν’ αναλάβει αρχηγός της παράταξης. Πάντως αυτός που έσπευσε να καθίσει πρώτος στην καρέκλα του απόντα Βαγγέλη Λαμπάκη, ήταν ο… Νίκος Γκότσης, που συνηθίζει ως γνωστόν να… χώνεται παντού ως “σφήνα” για να κερδίζει τις επικοινωνιακές εντυπώσεις.