Συγχαρητήρια Πέτροβιτς στους άνδρες της ΕΜΑΚ για τη διάσωση αγνοούμενου στη Σαμοθράκη

Συγχαρητήρια Πέτροβιτς στους άνδρες της ΕΜΑΚ για τη διάσωση αγνοούμενου στη Σαμοθράκη

Συγχαρητήρια στους άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Σαμοθράκη για να συνδράμουν στις έρευνες εντοπισμού του Έλληνα Νίκου Κόνιαρη που αγνούνταν από τις 10 χθες το πρωί, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς βρισκόταν στο νησί και συνεχάρη τους Μάκη Τερζή, Σιδέρη Χαλβατζή και Χαράλαμπο Χαριτόπουλο, για την επιτυχημένη επιχείρηση έρευνας – διάσωσης, η οποία στέφθηκε με επιτυχία σήμερα στις 11 το πρωί, σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα μετά την ειδοποίηση του κ.Κόνιαρη τηλεφωνικά στην Πυροσβεστική, ότι ενώ βρισκόταν για τουρισμό στην περιοχή της “Γριάς Βάθρας” έχασε τον προσανατολισμό του και χάθηκε.

Τελικά οι άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί, με την πολύτιμη και καταλυτική συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ΙΡΜΑ που βλέπετε στην φωτογραφία μαζί τους και με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, εντόπισαν τον αγνοούμενο στο φαράγγι του “Χριστού” και τον διέσωσαν σώο, αλλά προφανώς ταλαιπωρημένο από την 24ωρη περιπέτεια.