Παρασκευάς Μπιλιακάκης: Γνωστός φωτογράφος και πετυχημένος επαγγελματίας, τώρα Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Έβρου

Παρασκευάς Μπιλιακάκης: Γνωστός φωτογράφος και πετυχημένος επαγγελματίας, τώρα Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Έβρου

Ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους φωτογράφους του Έβρου, πετυχημένο επαγγελματίας και επιχειρηματίας, αγαπητός στον κόσμο και με συνεισφορά στα κοινά της περιοχής του, ο Παρασκευάς Μπιλιακάκης είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου στο Τμήμα Μεταποίησης.

Ο Παρασκευάς Μπιλιακάκης ή φωτο Βούλης όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φωτογράφος όλα αυτά τα χρόνια. Παντρεμένος με την Αθανασία Τσεπελή με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, το Νεκτάριο που βαδίζει στα βήματα του και είναι ήδη ένας σπουδαίος φωτογράφος και την Μαρίνα.

Εδώ και δύο χρόνια ο Παρασκευάς Μπιλιακάκης προχώρησε και σε νέα επαγγελματική δραστηριότητα, αφού ασχολείται και με την εκτύπωση σε πορσελάνη. Άλλωστε παρέδωσε την σκυτάλη που αφορά τις φωτογραφίσεις σε γάμους και βαπτίσεις, στο γιο του Νεκτάριο, τη νεότερη γενιά της επιχείρησης.

Ο Βούλης όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, έχει συμμετοχή στα κοινά της πόλης του Διδυμοτείχου, της περιοχής και του νομού Έβρου. Παράγοντας στην Α.Ε.Διδυμοτείχου, με συμβολή όπως και όλη η διοίκηση στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ εθνική. ασχολείται και με τα δημοτικά πράγματα, θέλοντας να συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου και στο Τμήμα Μεταποίησης, με τον συνδυασμό “Επιχειρώντας το μέλλον” του Χριστόδουλου Τοψίδη.  Διεκδικεί την ψήφο των συναδέρφων του επαγγελματιών και επιχειρηματιών στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου από όλο τον Έβρο, προκειμένου και από ένα καινούργιο μετερίζι να συνεισφέρει στα κοινά.