Πρόταση για δημιουργία “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” (Open Mall) θα υποβάλλει ο δήμος Ορεστιάδας

Πρόταση για δημιουργία “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” (Open Mall) θα υποβάλλει ο δήμος Ορεστιάδας

Πρόταση για την δημιουργία “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” (Open Mall), ετοιμάζεται να υποβάλλει ο δήμος Ορεστιάδας και το θέμα αυτό θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τρίτης 16 Οκτωβρίου.

Δυο από τα θέμα της συγκεκριμένης συνεδρίασης αφορούν το θέμα που προαναφέραμε και μάλιστα εισηγητής είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

-Έγκριση υποβολής Πρότασης Δήμου Ορεστιάδας με τίτλο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ορεστιάδας» στην πρόσκληση με κωδικό ΟΠΣ 2658 και τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» προκειμένου να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Εισηγητής: ο Δήμαρχος Βασίλειος Μαυρίδης

-Έγκριση αποδοχής υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας Δικαιούχου – Συνδικαιούχου (Δήμου Ορεστιάδας – Επιμελητήριο Έβρου) για την υλοποίηση έργου στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό ΟΠΣ 2658 και τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ».
Εισηγητής: ο Δήμαρχος Βασίλειος Μαυρίδης

Να επισημάνουμε ότι ήδη στον δήμο Αλεξανδρούπολης έχει δημιουργηθεί “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου”, ενώ ανάλογες διαδικασίες έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες και ο δήμος Διδυμοτείχου.