Αρνητική εντύπωση έκανε στην Ξάνθη η διαφήμιση της εβρίτικης εταιρείας “Θράκης Γεύσεις” στις φανέλες της… Λάρισας

Αρνητική εντύπωση έκανε στην Ξάνθη η διαφήμιση της εβρίτικης εταιρείας “Θράκης Γεύσεις” στις φανέλες της… Λάρισας

Αρνητική εντύπωση δημιούργησε πριν λίγες ημέρες στην Ξάνθη, το γεγονός ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας με την Λάρισα, οι Θεσσαλοί διαφήμιζαν στις φανέλες τους μια εταιρεία της Θράκης και συγκεκριμένα του Έβρου, ενώ η δική τους ομάδα δεν έχει ακόμα χορηγό.

Το θέμα αυτό ανέδειξε το κορυφαίο αθλητικό σάιτ της Θράκης, το ThrakiSportS, αφού λοπως σημειώνει σχολιάστηκε τόσο από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, όσο και από εκείνους που παρακολούθησαν τηλεοπτικά το ματς.

Την ώρα δηλαδή που η ομάδα της Ξάνθης εξακολουθεί να μην διαφημίζει κάποια εταιρεία στη φανέλα των παικτών της, κάτι που ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οφείλεται εν μέρει και σε δική της ευθύνη ή όχι, ο κεντρικός χορηγός που διαφημίζει στην φανέλα της η ιστορική ομάδα της Λάρισας είναι η «Θράκης Γεύσεις». Η εταιρεία αλλαντικών του Έβρου, με έδρα στην Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εξαγορασθεί ως γνωστόν από το 1998 εξαγορασθεί από τον όμιλο “Υφαντής”. Το Thrakisports μεταφέρει λοιπόν το ερώτημα των φιλάθλων της Ξάνθης, γιατί η συγκεκριμένη θρακιώτικη εταιρεία δεν θα μπορούσε τα χρήματα που έδωσε για να διαφημιστεί στην φανέλα της ΑΕΛ, να τα έδινε για να διαφημίζεται στην μοναδική θρακιώτικη ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα; Αλλά και εναλλακτικά, στις άλλες ομάδες του ποδοσφαίρου ή των διαφορετικών αθλημάτων, όπως του βόλεϊ για παράδειγμα που διαφημίζουν τον Έβρο και την Θράκη εκτός περιοχής;

Η εξήγηση πάντως για την συγκεκριμένη επιλογή ίναι απλή. Η διαφήμιση στις φανέλες της Λάρισας οφείλεται στο γεγονός ότι το “αφεντικό” της Αλέξης Κούγιας είναι δικηγόρος εδώ και πολλά χρόνια με έναν εκ των ιδιοκτητών του ομίλου “Υφαντής” και μάλιστα έχουν και άριστες προσωπικές σχέσεις. Έτσι προφανώς προχώρησε και η συγκεκριμένη συνεργασία, που δεν είναι φετινή πάντως και αφορούσε παλαιότερα και άλλες ομάδες στις οποίες ήταν μεγαλομέτοχος ο κ.Κούγιας.

Μπορεί λοιπόν η Ξάνθη να είναι θρακιώτικη ομάδα και η “Θράκης Γεύσεις” τοπική εταιρεία, ο μεγαλομέτοχος της πρώτης Χρήστος Πανόπουλος να μένει αρκετές ημέρες του χρόνου στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στον Μαίστο όπου έχει εδώ και πολλά χρόνια εξοχικό, αλλά η γνωριμία με τον Αλέξη Κούγια είναι προφανώς ισχυρότερη.

Πηγή: thrakisports.gr