Πρώτη νίκη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Γ’ εθνική 2-0 το Κόσμιο

Πρώτη νίκη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Γ’ εθνική 2-0 το Κόσμιο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πανηγύρισε σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού επιβλήθηκε στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” με 2-0 επί του Κόσμιου Κομοτηνής. 

Οι παίκτες του Σάκη Παπαράδη επικράτησαν με δυο γκολ που πέτχαν ο Λίτσιος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20′ και του Καρακασίδη στο 82′. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε σίγουρα η αποβολή για το Κόσμιο στο 19′ του Δημοσθένους, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 15′ με τον Αρβανίτη να νικά σε τετ α τετ τον Λάζαρο Στοίνοβιτς. ενώ ο Εθνικός… απάντησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκαϊδατζή, αλλά ο Δεληγιάννης κράτησε το 1-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένη στο 57′ ο Πατσιώρας βρέθηκε στην άμυνα του Κοσμίου αμαρκάριστος, όμως δεν μπόρεσε να… νικήσει τον Δεληγιάννη. Στο 66′ καλή φάση για τον νεαρό Καρακασίδη που σούταρε στέλντονας την μπάλα άουτ από καλή θέση λίγα λεπτά από την εισοδό του στο γήπεδο.

Ο Σάκης Παπαράδης χρησιμοποίησε Εθνικό Αλεξανδρούπολης: Αρβανίτης, Πεταλωτής, Μαλτέζος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης , Γκαβανόζης, Πατσιώρας, Γκαϊδαντζης, Δεδελούδης (65′ Λυμπέρης), Σιδηρόπουλος (63′ Καρακασίδης).

Ο Σάββας Αϊβάζης για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου χρησιμπποίησε: Δεληγιάννη, Νάνο, Τριαντό, Δημοσθένους, Ζάγγουλο, Πλασταρά, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης, Μαυράκης, Κυριακόπουλο και  Ρουμπιέ

Πηγή: thrakisports.gr