Πέτρος Πολυχρονίδης: Το ατύχημα του Εβρίτη παρουσιαστή από ύψος 2,5 μέτρων και οι… φτώχιες

Πέτρος Πολυχρονίδης: Το ατύχημα του Εβρίτη παρουσιαστή από ύψος 2,5 μέτρων και οι… φτώχιες

Ο αγαπημένος όλων των Εβριτών και Θρακιωτών, ο χαμογελαστός και αυθεντικός παρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” από τη Νέα Βύσσα, κάθε απόγευμα προσφέρει κέφι, χαρά και… λεφτά μέσα από την συχνότητα του Star και το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Ο συμπατριώτης μας που δεν αποχωρίζεται ποτέ το χαμόγελο του αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Youweekly.gr, ότι στο παρελθόν του έχει συμβεί ένα σοκαριστικό ατύχημα όταν έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων!

-Υπάρχει κάτι περίεργο που να έχει συμβεί στο στούντιο επειδή καθημερινά συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο;

“Μέχρι τα 23 δήλωνα συμμετοχή σε τηλεπαιχνίδια, αλλά δεν με έπαιρναν και το είχα απωθημένο. Στον «Τροχό» έχουμε τον Σταύρο Ντάφλο, τον ίδιο ανιματέρ που ήταν και παλιά – τι ωραία να συνδέονται δύο εποχές! Έχω πάει σε γύρισμα με σπασμένο πλευρό και μόλις με είδε έτσι η διευθύντρια προγράμματος Νάταλι Γούντφιλντ που είχε επιλέξει εκείνη την ημέρα να έρθει στο γύρισμα, κόντεψε να λιποθυμήσει.

-Πού είχες σπάσει το πλευρό σου;

“Πρωταγωνίστησα μέσα στο ρινγκ σε πραγματικό αγώνα επαγγελματικής πάλης. Επιχείρησα ένα επικίνδυνο άλμα πηδώντας από ύψος 2,5 μέτρων σε ένα ξύλινο τραπέζι από σκάλα”.!!!

Με την συμπαρουσιάστρια του ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε τη νέα παρτενέρ του στον “Τροχό της Τύχης” Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και η συνεργασία τους είναι άψογη! Το πιο επιτυχημένο οικογενειακό παιχνίδι του STAR συνεχίζεται για 5η σεζόν αφού το κοινό του έχει δείξει την προτίμηση του.

Εκείνος πρώην αθλητικός ρεπόρτερ και συντάκτης, εκείνη αντί για το «GNTM» βρέθηκε να γυρνάει τον τροχό… Η πανύψηλη μελαχρινή Κρητικοπούλα ήρθε για να μείνει και δεν έχει σκοπό καθώς φαίνεται να σταματήσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, έχει βάλει τον πήχυ ψηλά…

Όσο για τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Είναι τόσο χειμαρρώδης που τίποτα και κανένας δεν τον σταματά… Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο youweekly.gr και αποκάλυψε αν έχει περάσει φτώχειες!

“Μέτραγα τις μέρες μέχρι να πάει 30 και 31 του μήνα, κοιτούσα το ρολόι πότε θα μπουν τα λεφτά για να πάω στο ΑΤΜ να σηκώσω τον μισθό μου. Γι’ αυτό και τώρα εκτιμώ περισσότερο τα χρήματά μου, τα βάζω στην άκρη και δεν τα ξοδεύω αλόγιστα…” λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης .

Όσο για την παρτενέρ του στα φετινά επεισόδια λέει: «Ήταν τόσο επιβλητική η παρουσία της Ιωσηφίνας στο «GNTM». Βλέπω το κάστινγκ και λέω «Αμάν! Τούρμπο! Από Κρήτη!». Παίρνω τα τηλέφωνα μου, Βίκυ Καγιά κλπ και λέω «Δεν με νοιάζει τι θα γίνει, κόψτε την αμέσως, έρχεται στον Τροχό της Τύχης». Μα μου λέει «Εγώ να κοπώ; Είναι δυνατόν;». «Ναι, θα κοπείς, γιατί θα έρθεις στον Τροχό της Τύχης και άμα σου αρέσει.»

Πηγή: youweekly.gr