Με την αγνοούμενη εδώ και μήνες Σύρμω Κανλίδου απ΄την Ορεστάδα, ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη

Με την αγνοούμενη εδώ και μήνες Σύρμω Κανλίδου απ΄την Ορεστάδα, ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη

Με την αγνοούμενη εδώ και 3 μήνες Σύρμω Κανλίδου από τον Πύργο Ορεστιάδας, ασχολήθηκε χθες βράδυ η Αγγελική Νικολούλη στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ΄”.

Η 60χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, όταν πήγε στην Ορεστιάδα για να επισκεφθεί το Επαγγελματικό Λύκειο στο οποίο δούλευε επί πολλά χρόνια ως καθαρίστρια και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Έχει εκδοθεί  σχεδόν αμέσως Silver Alert (Γραμμή Ζωής), αλλά οι έρευνες της αστυνομίας όλο αυτό το διάστημα και των οικείων της, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Στο στούντιο του αθηναϊκού καναλιού βρέθηκε η κόρη της αγνοούμενης μαζί με τον σύζυγο της, ενώ μίλησαν στο ρεπορτάζ και ο σύζυγος της Σύρμως Κανλίδου, ο οποίος είπε πως στο χωριό κάποιοι λένε πως την χτυπούσε. Κάτι που διέψευσε φυσικά.

Επίσης, τηλεφωνικά παρενέβη και ο δήμαρχος της Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που επεσήμανε ότι υπάρχει αγωνία σε όλους για τον εντοπισμό της 60χρονης αγνοούμενης γυναίκας από τον χωριό Πύργος, τόνισε πως μόνο θετικά λόγια λένε όσοι την γνωρίζουν για την εργασία της επί πολλά χρόνια ως καθαρίστρια και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί σύντομα ζωντανή.

Η Σύρμω Κανλίδου την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινη μπλούζα με μπεζ ρίγα, μαύρο κάπρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια.