Λαμπάκης: “Οι αλαζόνες δουλεύουν λίγο και επαίρονται πολύ. Εγώ δεν επαίρομαι. Δουλεύω 15 ώρες”

Λαμπάκης: “Οι αλαζόνες δουλεύουν λίγο και επαίρονται πολύ. Εγώ δεν επαίρομαι. Δουλεύω 15 ώρες”

Απολαυστικός ήταν ο Βαγγέλης Λαμπάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του, αφού αναφέρθηκε για πολλοστή φορά σε αυτό που τον κατηγορούν αρκετοί. Για αλαζονεία και εγωπάθεια. Προσπαθώντας όμως να το αρνηθεί αυτό, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μέσα σε ελάχιστα… δευτερόλεπτα, όχι λεπτά, ουσιαστικά το επιβεβαίωσε.

Μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή “Πολιτικό Βαρόμετρο” με την Χριστίνα Κουματζίδου, η οποία παρεμπιπόντως στις 18 Δεκεμβρίου παρουσίασε και την επίσημη εκδήλωση της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες”, ο κ.Λαμπάκης για τα οποία μίλησε, απάντησε και στα περί αλαζονείας, εγωπάθειας και ισχυρογνωμοσύνης. Ξεκινώντας λοιπόν από κατηγορηματική άρνηση των συγκεκριμένων χαρακτηρισμών, είπε: “Το λέω γι’ αυτούς οι οποίοι πιστεύουν ότι είμαι ένας τεράστιος αλαζών. Όχι. Διεκδικώ με τόσο πάθος, που αν κάποιος με δει επιφανειακά επί πολλοίς και μακροσκοπικά, θα πει: Ω Θεέ μου (πάντα αναφέρει την συγκεκριμένη αγαπημένη του φράση), τι αλαζονεία έχει αυτός ο άνθρωπος; Είναι ακριβώς το ανάποδο.

Δεν είμαι αλαζονικός, γιατί πέραν των άλλων, ένας αλαζονικός άνθρωπος αγαπητή μου Χριστίνα, δουλεύει ελάχιστα και επαίρεται πολύ περισσότερο. Εγώ δεν επαίρομαι καθόλου γι’ αυτό που κάνω και δουλεύω πάνω από 15 ώρες το 24ωρο, χωρίς να έχω πάρει μία μέρα άδεια, να πω πήρα μία μέρα άδεια απ’ τη σημαία. Γιατί εμείς δεν παίρνουμε από κανέναν άδεια και να πάω να ξεκουραστώ”. Που να… επαίρονταν δηλαδή ο Βαγγέλης Λαμπάκης για τις ώρες που δουλεύει κιόλας.

“Παραπονέθηκε” επίσης ότι: “Δουλεύω και Σάββατο, δουλεύω και Κυριακή και οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν πήρα άδεια από κανέναν και από πουθενά, ενώ όλοι οι υπάλληλοι του δήμου και όσοι δουλεύουν στο ελληνικό Δημόσιο παίρνουν”. Μην τα λέει και πολύ πάντως αυτά για την άδεια, γιατί μπορεί στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, οι δημότες της Αλεξανδρούπολης με την ψήφο τους να του… δώσουν μόνιμα άδεια απ’ τη θέση του δημάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ