Ένας-ένας εγκαταλείπουν  τον Β.Λαμπάκη – Παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρού Δούκας Μπασιάκος

Ένας-ένας εγκαταλείπουν τον Β.Λαμπάκη – Παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρού Δούκας Μπασιάκος

Ένας-ένας οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Αλεξανδρούπολης εγκαταλείπουν τον Βαγγέλη Λαμπάκη και την δημοτική του παράταξη ¨Πόλη και Πολίτες, εκφράζοντας έντονα παράπονα, δυσφορία και δυσαρέσκεια για μη τήρηση των υποσχέσεων του, εγκατάλειψη των χωριών τους και έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Χθες ήταν η σειρά του Δούκα Μπασιάκου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού, να υποβάλλει την παραίτηση του από την δημοτική παράταξη του δημάρχου κ.Λαμπάκη και να είναι πλέον ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος. Παρέδωσε την απόφαση ανεξαρτητοποίησης του, εξέλιξη που προκάλεσε αίσθηση στα Λουτρά και όχι μόνο, αφού όλοι γνωρίζουν πως ο κ.Μπασιάκος αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο, με προσωπική εργασία για την επίλυση κάποιων προβλημάτων αλλά και βελτίωση συνθηκών και εγκαταστάσεων. Κι αυτό γιατί έβλεπε ότι τα συνεχή αιτήματα του προς τον Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης Γιάννη Φαλέκα, άλλους αρμόδιους Αντιδημάρχους αλλά και στον ίδιο τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, δεν εισακούονταν και αντιμετώπιζε αδιαφορία και εγκατάλειψη. Προκειμένου λοιπόν να είναι συνεπής  απέναντι στους συντοπίτες του οι οποίοι τον ψήφισαν, αφιέρωνε πολύ δικό του χρόνο και προσωπική εργασία.

Όμως φαίνεται ότι… ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έτσι χθες, σύμφωνα με οπληροφορίες του Evros-news.gr, υπέβαλλε την παραίτηση του απ’ τη δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες και παραμένει πλέον ανεξάρτητος. Φυσικά θα αντικατασταθεί από Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού ως τα τέλη Αυγούστου που αλλάζει η δημοτική αρχή, αλλά σίγουρα και η δική του αποχώρηση αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Γιατί προηγήθηκαν από την παράταξη του οι αποχωρήσεις της Όλγας Βρετοππούλου, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, του Αντιπροέδρου Παντελή Καλυμνιού, του Προέδρου της Συκορράχης Στάθη Γιαμουρίδη, ενώ πρόσφατα τον εγκατέλειψε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρδανίου κ.Κουσάρης, που εκλέγονταν απ’ το 2007. Μάλιστα Γιαμουρίδης, Καλυμνιός και Κουσάρης ανακοίνωσαν ήδη πως θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη “Δλημος για Όλους-Πρώτα Εσύ” και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη.