Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς και η παρουσία του στελέχους ΣΥΡΙΖΑ Έβρου συχνά δίπλα του

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς και η παρουσία του στελέχους ΣΥΡΙΖΑ Έβρου συχνά δίπλα του

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για τις επιλογές απ’ το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, των νέων αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και των άλλων όπλων, όπως συμβαίνει συχνά σε παρόμοιες περιπτώσεις. Με ποιά κριτήρια δηλαδή επιλέχθηκαν όσοι ανέλαβαν τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Ως γνωστόν, ο πρώην Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ανέλαβε νέος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού και παρ’ ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας την ημέρα που ανακοινώθηκε η επιλογή του με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στη συνέχεια ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντα του. Φυσικά ουδείς αμφισβητεί τις ικανότητες, την αξία και την διαδρομή του στις Ένοπλες Δυνάμεις, με πετυχημένη παρουσία στις διάφορες θέσεις ευθύνες που ανέλαβε. Με τελευταία στο Δ’ Σ.Σ της περιοχής μας.

Επειδή όμως ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν ή γράφτηκαν, υπήρξαν αναφορές ότι ο Αντιστράτηγος Καμπάς διατηρεί άριστες σχέσεις με ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που μπορούμε να επισημάνουμε, είναι οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νίκο Αργυρίου, ο οποίος είναι και συνεργάτης στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή του νομού Δημήτρη Ρίζου.

Ο κ.Αργυρίου, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες, ήταν ο πρώτος πολίτης που χαιρέτησε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αναχωρώντας για την Αθήνα από το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα. Μπήκε μάλιστα και μέσα στον αεροδιάδρομο, κάτι που συνήθως απαγορεύεται για τον απλό κόσμο.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά προχθές Τετάρτη που στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η Παράδοση-Παραλαβή του Δ’ Σ.Σ από το νέο αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα, έδωσε επίσης το παρόν το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νίκος Αργυρίου, όπως επίσης φαίνεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία πίσω από τον κ.Καμπά και μάλιστα σε βασικό πλάνο.

Προφανώς και δεν… ποινικοποιούνται οι προσωπικές σχέσεις, ούτε υποστηρίζουμε ότι ο Αντιστράτηγος Καμπάς επιλέχθηκε για νέος Αρχηγός ΓΕΣ έχει άριστες σχέσεις με το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά μας έκαναν εντύπωση τα δυο γεγονότα που αποτυπώνονται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Κι όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία: “Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις”.