Διάβαση πεζών μετ’ εμποδίων στη γέφυρα Μαίστρου, μισοτελειωμένα πεζοδρόμια στην οδό Ποιμενίδη

Διάβαση πεζών μετ’ εμποδίων στη γέφυρα Μαίστρου, μισοτελειωμένα πεζοδρόμια στην οδό Ποιμενίδη

Η καθημερινότητα είναι εδώ και χρόνια ένα… χαμένο στοίχημα για την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού όσες επικοινωνιακές φιέστες και αν οργανώσουν, τα προβλήματα τους… κυνηγούν.

Δείτε στις φωτογραφίες την κατάσταση που επικρατεί στην διάβαση πεζών της γέφυρας Μαίστρου, η οποία είναι έτσι τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο. Σε δύο σημεία η προστατευτική μπάρα έχει τσαλακωθεί αρκετά επικίνδυνα.
Στην μία περίπτωση μάλιστα, ένας στύλος… σημαδεύει τα πόδια του πεζού, ενώ στην άλλη γίνεται στενωπός. Αυτές οι γέφυρες δεν επιθεωρούνται από κάποιον υπεύθυνο; Πρόσφατα ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ναϊτίδης δήλωσε ότι είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αλλά το θέμα είναι πως υπάρχει πρόβλημα και παραμένει.  Καλά τα πάρτι μασκέ στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, αλλά οι πεζοί στην γέφυρα κινδυνεύουν.
Επίσης βλέπετε στις φωτογραφίες τα… μισοτελειωμένα πεζοδρόμια της οδού Ποιμενίδη. Ο κόσμος που περνάει από εκεί και περπατάει… αναζητεί τα υπόλοιπα μισά από αυτά που δημιουργήθηκαν. Πάλι καλά βέβαια, που δεν πήραν… φόρα και εκεί να κόψουν τα δέντρα. Γιατί με την λογική Λαμπάκη και Κουκουράβα και αυτά… άρρωστα,όπως της παραλιακής που τα έκοψαν σαν να φαίνονται.
Τα υπόλοιπα μισά πεζοδρόμια δεν ολοκληρώθηκαν γιατί ίσως να είναι “θύματα” της πολύχρονης ωρίμανσης των δημόσιων έργων που δεν μπορούν να γίνουν γρήγορα, όπως δικαιολογούνται συχνά δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.