Επίσκεψη για ενεργειακά θέματα σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης

Επίσκεψη για ενεργειακά θέματα σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης

Διήμερη επίσκεψη στο νομό Έβρου θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019,  ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, που είναι προσκεκλημένος της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη αυτή του κ. Σταθάκη εντάσσεται στον κύκλο επαφών, διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της περιοχής για θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος , έτσι ώστε να ενημερωθούν  και να διερευνηθούν σε βάθος οι δυνατότητες και οι προοπτικές με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο παραγωγής ενέργειας και αξιοποίησης γεωθερμικών πεδίων του νομού με στόχο την δίκαιη ανάπτυξη.
Κατά την διήμερη παραμονή του, ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων των Φερών, της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου και της Αλεξανδρούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη έχει ως εξής:


Δευτέρα 15 Απριλίου 2019
09:00 Συνάντηση και ενημέρωση με Θεσμικούς φορείς της Σαμοθράκης για τις δυνατότητες αξιοποίησης του νέου θεσμικού πλαισίου ενέργειας και γεωθερμίας στο νησί.
10:00 Συνάντηση και σύσκεψη με Θεσμικούς και Παραγωγικούς φορείς στις Φέρες στην Αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου, πρώην Δήμου Φερών.
12.30 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και συνάντηση με την Διοίκηση – συζήτηση για θέματα ενεργειακής αυτονομίας και αναβάθμισης κτιριακών εγκαταστάσεων.
14:00 Επίσκεψη στην βιομηχανική οινοποιητική μονάδα Εβρίτικα Κελάρια στα Μαράσια Έβρου.
18:00 Συνάντηση και σύσκεψη με Θεσμικούς και Παραγωγικούς φορείς στο κτίριο του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Βορείου ‘Εβρου
19.30 Εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Γεώργιο Σταθάκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ηλέκτρα στην Ορεστιάδα.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019
8.30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης
9.30 Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνάντηση με την Διοίκηση και συζήτηση για θέματα ενεργειακής αυτονομίας και αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος.
10.30 Επίσκεψη στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, συνάντηση με την Διοίκηση και συζήτηση και ενημέρωση του Υπουργού για θέματα ενεργειακής αυτονομίας και αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος
11.45: Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης Α.Ε συνάντηση με την Διοίκηση
13.00: Συνάντηση και σύσκεψη με Παραγωγικούς φορείς στην αίθουσα συσκέψεων του επιμελητηρίου Έβρου.
14.00 Συνέντευξη τύπου σε αίθουσα επιμελητηρίου Έβρου.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗτου κ.Σταθάκη στο Evros-news.gr

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, είχε παραχωρήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Evros-news.gr τον περασμένο Ιούλιο, όπου είχε… βγάλει ειδήσεις για τα θέματα του φυσικού αερίου αλλά και γενικότερα της ενέργειας στην περιοχή μας. Μάλιστα είχε υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και χιλιάδες αναγνώστες μας είχαν διαβάσει όσα είχε πει για το φυσικό αέριο σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και πότε προβλέπεται να ακολουθήσουν το Διδυμότειχο με το Σουφλί.

-Ο Υπουργός Γ.Σταθάκης μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Evros-news.gr για φυσικό αέριο, γεωθερμία, αγωγούς και “βγάζει” ειδήσεις

-Γιώργος Σταθάκης: Από την περίοδο 2022-2024 η χρήση του φυσικού αερίου σε Διδυμότειχο και Σουφλί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*