ΒΙΝΤΕΟ: Νατοϊκές δυνάμεις διασχίζουν καθημερινά τον Έβρο μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό

ΒΙΝΤΕΟ: Νατοϊκές δυνάμεις διασχίζουν καθημερινά τον Έβρο μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό

Συνεχίζεται καθημερινά στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου η μεταφορά στρατιωτικού υλικού και ανθρώπινου δυναμικού από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ μέσω του νομού Έβρου στην Ρουμανία, όπου θα πραγματοποιηθούν μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις.

Αυτή η εικόνα που καταγράψαμε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Ορεστιάδας όππυ κινούμαστε λόγω των εκλογών, είναι συχνή τις τελευταίες ημέρες, μετά τον ερχομό του μεγάλου αμερικανικού πλοίου το οποίο μετέφερε κάθε είδους στρατιωτικό υλικό για αυτές τις ασκήσεις.

Εκατοντάδες στρατιώτες, Αμερικανοί αλλά και από άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, έρχονται στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά υπάρχουν έσοδα για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αφού οι περισσότεροι εμφανίζονται και μέσα στην πόλη, επισκέπτονται τα καταστήματα για φαγητό ή ποτό αλλά και κάποιοι για ψώνια.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο θα είναι πλέον συνηθισμένο, αφού όπως πρώτο αποκάλυψε το Evros-news.gr από το καλοκαίρι του 2017 ακόμα, οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να κάνουν  την Αλεξανδρούπολη κόμβο για την μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων σε άλλες χώρες των Βαλκανίων.