Η νεαρή Παναγιώτα απ΄την Ορεστιάδα, που… έκλεψε την καρδιά του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα

Η νεαρή Παναγιώτα απ΄την Ορεστιάδα, που… έκλεψε την καρδιά του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα

Μια νεαρή Εβρίτισσα, η 23χρονη Παναγιώτα Δρασιούδη από την Ορεστιάδα… έκλεψε την καρδιά του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα και είναι η νέα του σύντροφος, με την οποία μάλιστα απέκτησαν ήδη το πρώτο τους παιδί.

Ο κ.Λύρας είναι απ’ τους πιο φημισμένους στο είδος του γιατρός και τον επιλέγουν για τις πλαστικές επεμβάσεις τους οι πιο λαμπερές κυρίες του θεάματος και του επιχειρηματικού κόσμου. Έχει το ιατρείο του στο Κολωνάκι, απέναντι από το ξενοδοχείο «Χίλτον» και έκανε πριν λίγες ημέρες την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο Παναγιώτα Δρασιούδη, η οποία κατάγεται από την Ορεστιάδα και σπούδασε Νομική στην Αθήνα. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο, στην συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα και πόζαρε χαμογελαστό στο φωτογραφικό φακό.

Μπορεί να τους χωρίζουν περίπου 35 χρόνια στην ηλικία, αλλά ως γνωστόν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και η όμορφη Παναγιώτα κατάφερε να κλέψει την καρδιά του πασίγνωστου πλαστικού χειρουργού, ο οποίος πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας την κόρη του στην αγκαλιά του, που σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει το όνομα Λευκοθέα. Πριν δυο χρόνια είχε βρεθεί στην Ορεστιάδα για μια εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης και είχε πει μάλιστα πως έχει πολλούς φίλους στην περιοχή μας.

Το ζευγάρι με τον Κώστα Βουτσά και τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο στο Ηρώδειο

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Λύρας έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με την επί 26 χρόνια σύζυγό του, την ενδοκρινολόγο Πάρη Ράπτη.

Πηγή: tlife.gr και gpop.gr