Ορεστιάδα: Η αντιπολίτευση ζήτησε και φέρνει το θέμα της ασφαλτόστρωσης της κεντρικής λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου

Ορεστιάδα: Η αντιπολίτευση ζήτησε και φέρνει το θέμα της ασφαλτόστρωσης της κεντρικής λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου

Το θέμα ασφαλτόστρωσης της κεντρικής λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου της Ορεστιάδας, από την πλατεία Δασίου ως τον κόμβο της οδού Ζαρίφη που κατασκευάστηκε πρόσφατα, ζήτησε και φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Οι παρατάξεις της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών, του Χρήστου Καζαλτζή, του Παναγιώτη Σιανκούρη και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κατέθεσαν σχετικό αίτημα και έτσι θα είναι το 2ο θέμα που αναγκάστηκε να συζητήσει η δημοτική αρχή του Βασίλη  Μαυρίδη, με εισηγητή τον Παναγιώτη Σιανκούρη, αφού το προβλέπει ο νόμος αν συγκεντρωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός υπογραφών δημοτικών συμβούλων. Θα έχει φυσικά ενδιαφέρον να δούμε αν θα εγκριθεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρεται στα θέματα τς ημερήσιας διάταξης:

2. Απόξεση οδοστρώματος και νέα ασφαλτόστρωση λεωφόρου Βασ. Κων/νου από πλατεία Δασίου έως κόμβο οδού Ζαρίφη. Εισηγητής: ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σιανκούρης

Η κατάσταση του συγκεκριμένου κεντρικότατου δρόμου ήταν πολύ κακή, με διάφορα… μπαλώματα να δημιουργούν άσχημη εικόνα αλλά και να προκαλούν προβλήματα σε αυτοκίνητα και οδηγούς. Μάλιστα είχαν υπάρξει και σχετικές καταγγελίες με ενδεικτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ανέδειξε και το Evros-news.gr σε δημοσίευμα του.

-Ορεστιάδα: Έγινε viral ο… μισοστρωμένος δρόμος στο νέο κυκλικό κόμβο, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται