Κλείνουν αύριο με εντολή Πρωθυπουργού, οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Κλείνουν αύριο με εντολή Πρωθυπουργού, οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Εντολή για κλείσιμο όλων των οργανωμένων παραλιών και των χιονοδρομικών κέντρων έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρει ότι «η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων». Σήμερα παρατηρήθηκε μαζική παρουσία, σε κάποια μέρη και συνωστισμός πολλών ατόμων σε διάφορες παραλίες λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και αυτό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του κ.Μητσοτάκη.

 

4 Σχόλια

 1. Ο Κούλης πλανταξε !!! Κλείνει μέχρι παραλίες και χιονοδρομικά!!! Τά χιονοδρομικά δέν έχουν χιόνια, πέρασε η εποχή τους και κανένας δέν πάει. Οι παραλίες είναι μόνο για τους χειμερινούς κολυμβητές… Και αν θέλει κάποιος να κάνει μπάνιο πάει και παραπέρα… Αυτά τον μαραναν…
  Έτσι όπως το πάει θα μας απαγορεψει νά βγαίνουμε και για βόλτα!!! Ήδη η αγορά νέκρωσε… Ούτε με τη Δικτατορία δεν γίνονταν αυτά!!! Έτσι όπως το πάει…Όταν αρχίσουν τά μαγαζιά και οι επιχειρήσεις νά βαρανε κανόνια τότε θα πλαλαει και δεν θα φτάνει…

 2. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή.
  Μέτρα Σοβιετικού τύπου, για ένα ήσσον θέμα.

 3. Κ. Διευθυντα. Εμμένω στις απόψεις μου και για να γίνω απτός και για νά κατανοητός εξηγουμαι προς αρσιν πασας παρεξηγήσεως. Τις επιπτώσεις τού κωρονοιου με τίς συνέπειες του τίς γνωρίζαμε εξ αρχής ΑΠΌ 9 ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΥ 2019 και ότι θα επεκταθούν σέ όλο τον πλανήτη με παρεπωμενες συνέπειες. Στην Ελλάδα η Κυβέρνηση ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΑΝΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΤΟ και ενήργησε ως συνήθως χωρίς πρόβλεψη την τελευταία στιγμή!!! Π.χ. Στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου υποδέχονται τούς ασθενείς λειτουργεί πτέρυγα 100 κλινών για ασθενείς με κορωνοιο, και με διαθέσιμες 20 κλίνες στη ΜΕΘ. Απέναντι επί της Μεσογειων σέ απόσταση 100 μέτρων είναι το Στρατόπεδο ΠΛΕΣΣΑ. Θά μπορούσαν νά τό εκκενώσουν, άμεσα, να κάνουν τίς απαραίτητες διαμορφώσεις και να δέχονται εκεί τούς ασθενείς πού πρωτοεισερχονται. Θά μπορούσαν να κανουν το ίδιο και στο ΚΕΒΟΠ δίπλα στο ΑΤΤΙΚΌ Νοσοκομείο. κλπ.κλπ.
  Δεύτερον παράδειγμα: Τα σχολεία και Πανεπιστήμια, θα μπορούσαν να τα κλείσουν το πρώτο Δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου και νά γίνει εκπαίδευση καθηγητών- μαθητών – φοιτητών στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως μέσω Η/Υ. πράγμα που δεν έγινε.
  Τρίτον: Π.Χ. Τούς επιχειρηματίες Εστίασης και ξενοδόχους θα έπρεπε να τούς ενημερώσουν έγκαιρα, από τέλη Ιανουαρίου τουλάχιστον, να προετοιμαστουν, να προσαρμοστούν, να υπολειτουργούν και να μην φτάσουν στο σημείο να τα κλείσουν παντελώς βάζοντας λουκέτο. Δηλαδή, αντί να έχουν 10 τραπέζια νά έχουν 5 ή 3 και να προσαρμοστούν στον τρόπο λειτουργίας του Delivery.
  Στο Στρατευμα: Οι κρίσεις των αξιωματικών μπορούσαν να αναβληθούν για το Φθινόπωρο. Δηλαδή είναι σαν να σποστρατευεις αξιωματικους σέ καιρό πολέμου…Εκτός τού ότι απεστρατευσαν αξιωματικούς έμπειρους, απεστρατευσαν και στρατιωτικούς γιατρούς… Επίσης παρέλειψαν αδικαιολόγητα εδώ και μήνες νά αυξήσουν τη στρατιωτική θητεία στο 12μηνο μολονότι το έλεγαν τόσο καιρό τα ΜΜΕ… Έλλειψη προσωπικου από τότε που τη μείωσε αδικαιολόγητα ο Μεϊμαράκης, επειδή φοβούνται το πολιτικό κόστος!!! Θά μπορουσα νά αναφέρω και άλλες, πολλές αδικαιολόγητες παραλείψεις… Αλλά δεν θέλω να γίνω κουραστικός.
  Τέλος, στις τηλεορασεις έπρεπε από τον Ιανουάριο να εμφανίζονται συνέχεια σποτακια και να διανέμονται φυλλάδια με οδηγίες. Τώρα ο Θεός βοηθός…Ελπίζω να τά δημοσιεύσετε…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*