Κυβέρνηση: Κρατάτε αποστάσεις, γιατί αλλιώς πανηγύρια ΤΕΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυβέρνηση: Κρατάτε αποστάσεις, γιατί αλλιώς πανηγύρια ΤΕΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που στο νομό Έβρου είχαμε προχθές Σάββατο βράδυ το πρώτο πανηγύρι στις Καστανιές, φαντάζει ορατό το ενδεχόμενο να μπει φρένο στα πανηγύρια και τα καλοκαιρινά γλέντια, εάν συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες τα φαινόμενα συνωστισμού. 

Αυτή την προειδοποίηση για τα πανηγύρια απευθύνει με δηλώσεις του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, που μίλησε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

“Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο”, τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορονοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Βέβαια στις Καστανιές ότι ο τοπικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος διοργάνωσε το γλέντι στις όχθες του ποταμού Άρδα με την συνεργασία του Συλλόγου Κυριών του χωριού, δεν υπήρξαν τα φαινόμενα που είδαμε αλλού. Ο κόσμος διασκέδασε με το συγκρότημα του Νίκου Ζαπάρτα και τον δεξιοτέχνη Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο, αλλά και τους Γιώργο Μπεζιργιαννίδη, Βαγγέλη Κατσουλίδη, Βαγγέλη Λυμπερακάκη.

Πάρτε μια… γεύση από το γλέντι του Σαββάτου από το ΒΙΝΤΕΟ κάποιων στιγμιοτύπων που μετέδωσε το Masali TV.

Γλέντι στις Καστανιες ΈβρουΜε τους: Νικος ΖαπαρταςΒαγγέλης ΠαπαναστασίουΒαγγελης ΚατσουλιδηςVagelis LiberakakisGiorgos Mpezirgiannidis~ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ~#masalitv#tradition

Gepostet von Masali Tv am Samstag, 11. Juli 2020

Την ίδια στιγμή πάντως, σύμφωνα και με όσα είπε ο κ. Παπαθανάσης, η Κυβέρνηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανασταλούν τα πανηγύρια, εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολος ο πλήρης έλεγχος της εφαρμογής τους.