Έρχεται στον Έβρο αύριο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης – Θα επισκεφθεί Καστανιές, φράχτη στις Φέρες

Έρχεται στον Έβρο αύριο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης – Θα επισκεφθεί Καστανιές, φράχτη στις Φέρες

 

Το νομό Έβρου θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη ο υπουργός Προστρασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και θα βρεθεί τόσο στις Καστανιές όσο και στην περιοχή των Φερών όπου κατασκευάζεται ο νέος φράχτης μήκους 27 χιλιομέτρων. 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ.Χρυσοχοίδης στις 10 το πρωί  θα επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, θα μιλήσει με τους αστυνομικούς που επίσης βρίσκονται εκεί και θα τους ευχηθεί για τις γιορτές, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης συγκαταλέγεται όπως είπαμε και η περιοχή των Φερών, εκεί όπου προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου φράχτη του Έβρου, για την δημιουργία του  οποίου όπως και για τος προσλήψεις Συνοριοφυλάκων είχε τεράστια προσωπική συμβολή ο ίδιος. 

Θα ενημερωθεί από τους υπεύθυνους για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου φράχτη, ενώ το ίδιο θα γίνει και για τις προσφυγικές και κυρίως τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Ελπίζουμε οι υφιστάμενοι του, δηλαδή ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης Πασχάλης Συριτούδης να του παρουσιάσει την πραγματική κατάσταση και να μην την ωραιοποιήσει, γιατί μπορεί να υπάρχει μείωση των ροών, αλλά το πρόβλημα παραμένει και σε κάποιες περιοχές ιδιαίτερα, όπως τον ορεινό όγκο του Σουφλίου, είναι πολύ έντονο και σοβαρό.