Σουφλί: Φωτιά ΤΩΡΑ στο χωριό Λαγυνά – Σπεύδει η Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Φωτιά ΤΩΡΑ στο χωριό Λαγυνά – Σπεύδει η Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα πυρκαγιά, μετά την χθεσινή στο χωριό Κοτρωνιά, ξέσπασε στην περιοχή του δήμου Σουφλίου πριν λίγη ώρα και συγκεκριμένα στο χωριό Λαγυνά, προς την Λύρα.

Όπως βλέπετε και στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, η πυρκαγιά βρίσκεται έξω από το χωριό, στα… ορεινά του όπου υπάρχουν εκτός από χωράφια και δέντρα. Μάλιστα οι καπνοί είναι ορατοί από τον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ύφεση η πυρκαγιά στο Σουφλί – Ολονύχτια επιφυλακή της Πυροσβεστικής – Καλακίκος: “Προβληματισμός απ’ τις φωτιές στη Δαδιά”

Στο σημείο της φωτιάς στα Λαγυνά επιχειρούν δύο Πυροσβεστικά οχήματα που ήδη παρέμειναν αρκετά χθες βράδυ στην Κοτρωνιά προκειμένου να ελέγχους την μεγάλη πυρκαγιά η οποία έκαψε μεγάλη έκταση (πάνω από 1.500 στρέμματα) στο συγκεκριμένο χωριό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουφλί: Απομακρύνθηκαν προληπτικά κάτοικοι απ’ το χωριό Κοτρωνιά – Κινδύνεψε η εκκλησία – Τέσσερα εναέρια μέσα στη “μάχη”

Στα Λαγυνά βρέθηκε άμεσα και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης, ενώ μηχάνημα του δήμου Σουφλίου βοηθάει στο έργο των Πυροσβεστών