Σταμάτης Γονίδης-νέο τραγούδι: Ο Εβρίτης Ευριπίδης Νικολίδης, πρωταγωνιστής σε ηχογράφηση και video clip (BINTEO)

Σταμάτης Γονίδης-νέο τραγούδι: Ο Εβρίτης Ευριπίδης Νικολίδης, πρωταγωνιστής σε ηχογράφηση και video clip (BINTEO)

Ο Εβρίτης συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, από την Καβύλη Ορεστιάδας, είναι πρωταγωνιστής στο νέο τραγούδι του Σματάτη Γονίδη “Δικιά Μου Είναι Η Ζωή”.

Ο συντοπίτης μας σπουδαίος μουσικός και βιρτουόζος του μπουζουκιού, που στο ξεκίνημα του τον απολαμβάναμε ως σολίστα του μπουζουκιού και έδειχνε πως θα έχει αυτή την φοβερή εξέλιξη, είναι στενός συνεργάτης και φίλος τα τελευταία χρόνια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.  Έπαιξε μπουζούκι και τζουρά στην ηχογράφηση του συγκεκριμένου ζεϊμπέκικου και πήρε μέρος στο video clip. Πρόκειται για ένα τραγούδι που την μουσική έγραψε ο Θάνος Γεωργουλάς και τους στίχους ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Ευριπίδης Νικολίδης, που έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για αυτή την διπλή συμμετοχή του στο συγκεκριμένο τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου από την Sonar Music και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ιδιαίτερα ευτυχής που έπαιξα μπουζούκι στο στούντιο σε αυτό το μεγάλο λαϊκό ζεϊμπέκικο του φίλου μου και συνεργάτη Σταμάτη Γονίδη!
Το λαϊκό τραγούδι και το μπουζούκι “παίρνουν θέση” και βγαίνουν μπροστά, με την υπέροχη ερμηνεία και τους μοναδικούς στίχους του σπουδαίου Σταμάτη Γονίδη, σε εποχές δύσκολες και δύσβατες για λαϊκά μονοπάτια και τραγούδια!
Η Ενορχήστρωση και η μουσική ανήκει στον φίλο μου και μαέστρο Θάνο Γεωργουλά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Στο τραγούδι έπαιξαν:
Θάνος Γεωργουλάς -Προγραμματισμός ,πιάνο
Ευριπίδης Νικολίδης – Μπουζούκι, Τζουράς
Βασίλης Δήμας – Κιθάρες
Δημήτρης Αντωνιάδης -τύμπανα
Βασίλης Σουκεράς – Μπάσο
Μίξη – Κωνσταντίνος Παντζής
Διεύθυνση παραγωγής – Αντρέας Γιατράκος.