ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, στα δυο πρώτα “ελεύθερα” πανηγύρια του Έβρου

ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, στα δυο πρώτα “ελεύθερα” πανηγύρια του Έβρου

Πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου υπήρξε στα δυο πρώτα πανηγύρια που διοργανώθηκαν χθες για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου και τον Βάλτο Ορεστιάδας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από ηλικιωμένους που μετρούν πάνω από οκτώ δεκαετίες ζωής μέχρι πολύ μικρά παιδιά, οικογένειες ολόκληρες αλλά και νεανικές παρέες, βρήκαν την ευκαιρία να… ξεδώσουν με όλη τους την ψυχή, μετά από δυο χρόνια εγκλεισμού, απαγορεύσεων και μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού. Σε αυτά τα δυο πρώτα “ελεύθερα” θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε πανηγύρια του νομού μας, του…έδωσαν και κατάλαβε λοιπόν.

Στους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου, ένα από τα εμφατικά χωριά της θρακιώτικης μουσικής παράδοσης, με το συγκρότημα του “Ακριτικού Ήχου” που ήταν… ενισχυμένο με τους Ασβεσταριώτες Κώστα Λιγούδη και Λίτσα Ουλιανούδη, όπως καταλαβαίνετε έγινε πραγματικός χαμός. Γλέντι μέχρι το πρωί και χορός από μεγάλους και μικρούς, όπως μπορείτε να δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ της Αγάπης Μπογιατζόγλου.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ

Στον Βάλτο Ορεστιάδας, υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Νίκου Ζαπάρτα, επίσης επικράτησε ατμόσφαιρα κεφιού, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να γλεντούν με την ψυχή τους. Το δείχνει άλλωστε εύγλωττα και το ΒΙΝΤΕΟ του Άγγελου Νικολαίδη.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΒΑΛΤΟΥ