Αλεξανδρούπολη: Πλάνα καμερών και κατάθεση, ρίχνουν… φως στον εμπρησμό αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Αλεξανδρούπολη: Πλάνα καμερών και κατάθεση, ρίχνουν… φως στον εμπρησμό αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Τα πλάνα από τις κάμερες που υπήρχαν στον χώρο του πάρκινγκ του αεροδρομίου  “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και μια κατάθεση ιδιοκτήτη ενός εκ των 8 αυτοκινήτων που καταστράφηκαν ολοσχερώς, φαίνεται ότι ρίχνουν… φως στην υπόθεση του εμπρησμού το βράδυ των Χριστουγέννων.

Η κόλαση φωτιάς στο πάρκινγκ του αεροδρομίου  της Αλεξανδρούπολης, ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το πρωί των Χριστουγέννων 25  Δεκεμβρίου 2022. Όπως έγραψε το Evros-news.gr, οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς 8 σταθμευμένα αυτοκίνητα και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε άλλα τρία, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους είχαν παρκάρει εκεί και ταξίδεψαν με τις πτήσεις από το “Δημόκριτος”  προς την Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Κόλαση φωτιάς στο πάρκινγκ του αεροδρομίου “Δημόκριτος” – Κάηκαν πολλά αυτοκίνητα

Την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβε, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, που αμέσως ξεκίνησε τις επιτόπιες έρευνες, πήρε καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες των 11 αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές. Παράλληλα πήραν στα χέρια τους οι διεξάγοντες την έρευνα και τα πλάνα των καμερών. Μπορεί αυτά να είναι μακρινά και όχι καθαρά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δείχνουν ένα άτομο (χωρίς να διακρίνεται αν είναι άνδρας ή γυναίκα), να πετάει ένα υγρό σε αυτοκίνητα και αμέσως το σημείο να… λαμπαδιάζει.

Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης δεν λένε το παραμικρό για την πορεία των ερευνών τους και πολύ περισσότερι φυσικά για τα όποια στοιχεία συγκέντρωσαν. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα ότι πρόκειται για εμπρησμό και αφορά προσωπικές διαφορές. Αυτό, ;opvw αναφέρουν οι πληροφορίες του Evros-news.gr, ήρθε να ενισχύσει και μια εκ των καταθέσεων που έδωσε ένας εκ των ιδιοκτητών αυτοκινήτου. Επειδή όμως θα πρέπει η υπόθεση να “δέσει” με σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Πάντως η υπόθεση, όπως μάθαμε, καθώς και οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά επεκτάθηκαν και σε… άλλες πόλεις του Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Αλεξανδρούπολη: Όλα τα ενδεχόμενα, για την κόλαση φωτιάς στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, εξετάζει η Πυροσβεστική

Δεν αποκλείεται πάτως, αν παραστεί ανάγκη, να ζητηθεί και η ανάμιξη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, που ασφαλώς έχει εμπειρία χειρισμού παρόμοιων υποθέσεων. Κάτι τέτοιο πάντως μέχρι τώρα δεν έχει ζητηθεί.