Διδυμότειχο: Εντυπωσιακή πορεία μαθητών και διαμαρτυρία με τα… κορμιά τους, για την σιδηροδρομική τραγωδία

Διδυμότειχο: Εντυπωσιακή πορεία μαθητών και διαμαρτυρία με τα… κορμιά τους, για την σιδηροδρομική τραγωδία

Με εντυπωσιακή, δυναμική πορεία διαμαρτυρίας, οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Διδυοτείχου διαδήλωσαν για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 μέχρι στιγμής νέους στη συντριπτική πλειοψηφία τους συνανθρώπους μας.

Μετά την συγκέντρωση τους ακολούθησε  πορεία προς το Δημαρχείο Διδυμοτείχου φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας την τιμωρία όλων των ενόχων για το τεράστιο έγκλημα της σύγκρουσης των τρένων.

Στο Δημαρχείο κρέμασαν πανό στην πρόσοψη του βγαίνοντας στον εξώστη, με συνθήματα όπως «δεν θέλω να ζω από τύχη» και  «Όχι άλλα εγκλήνατα σε βάρος του λαού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Με δυναμική παρουσία μαθητών, η συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για την σιδηροδρομική ταγωδία (ΒΝΤΕΟ)

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μανάκα για την ΕΡΤ Ορεστιάδας, οι μαθητές που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και συγκεκριμένα μπροστά από το Τέμενος Βαγιαζήτ, σχημάτισαν με τα κορμιά τους την περιβόητη φράση “πάμε κι όπου βγει ”, που ακούστηκε για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Αλεξανδρούπολη: “Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί”, βροντοφώναξαν οι πολίτες σε εντυπωσιακή διαμαρτυρία