Αλεξανδρούπολη: Την Αμερικανική “βάση” μέσα στο “Στρατόπεδο Γιαννούλη”, επισκέφθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης

Αλεξανδρούπολη: Την Αμερικανική “βάση” μέσα στο “Στρατόπεδο Γιαννούλη”, επισκέφθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης

Τους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη αυτό το χρονικό διάστημα, επισκέφθηκε χθες ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην περιοχή μας.

Ο κ.Τσούνης που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τους Πρέσβεις της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας, της Μολδαβίας και την Επιτετραμμένη της Ρουμανίας, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των επίσημων συναντήσεων και του γεύματος που παραχώρησε στους συναδέρφους του, πήγε μόνος του στο Στρατόπεδο “Γιαννούλη” . Εκεί συναντήθηκε και μίλησε με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη κιαι συμμετέχουν στην μεταφορά του στρατριωτικού υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που μετέχουν στο ΝΑΤΟ.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μική αμερικανική “βάση” μέσα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και ο Τζορτζ Τσούνης έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τους συμπατριώτες του στρατιωτικούς:

“Είναι τιμή μας να είμαστε μαζί με τους ένστολους άνδρες και τις γυναίκες μας στο Στρατόπεδο Γιαννούλη. Είμαι ευγνώμων για τις υπηρεσίες που προσφέρετε”.