Στην Αλεξανδρούπολη με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στην Αλεξανδρούπολη με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από χθες ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΚ και ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών “Aegean Oil” Δημήτρης Μελισσανίδης, με την  υπερπολυτελή θαλαμηγό του “Lady VERA”.

Το εντυπωσιακό κότερο «Vera», όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evros-news.gr, μπήκε και “έδεσε” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα και έχει πάρει το όνομά του από τη μητέρα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως είναι φυσικό… τράβηξε τα βλέμματα των πολιτών στην περιοχή κοντά στο ΝΟΑ που βρίσκεται, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ.Μελισσανίδης ήρθε από την Λήμνο όπου βρισκόταν επίσης για διακοπές και μαζί του βρίσκεται και ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, που μένει ως γνωστόν για πολλούς μήνες στην Λήμνο.
Κατά την χθεσινοβραδινή του βόλτα στην πόλη, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ φωτογραφήθηκε μάλιστα μέσα από το αυτοκίνητο με τον Γιάννη Καπανίκα, τον ιδιοκτήτη του γνωστού μεζεδοπωλείου, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της “Ένωσης” και ανέβασε το φωτογραφικό στιγμιότυπο στην προσωπική του σελίδα.
 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει επαγγελματικά συμφέροντα στην περιοχή μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με την εταιρεία του Aegean Oil και υπάρχουν κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου εγκαταστάσεις της. Το υπερπολυτελές “Vera” είναι η μεγάλη αγάπη του και φυσικά σε αυτό κυματίζει η σημαία της ΑΕΚ μαζί με τη σημαία της Aegean Oil. Πρόκειται για ένα «παλάτι» μήκους 73.51  μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό.

Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια.
Με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.