Διδυμότειχο: Χωρίς νερό χθες και σήμερα ΠΑΛΙ η πόλη – Διακοπή κάθε 3 ημέρες τον Ιούλιο

Διδυμότειχο: Χωρίς νερό χθες και σήμερα ΠΑΛΙ η πόλη – Διακοπή κάθε 3 ημέρες τον Ιούλιο

Χωρίς νερό σε συνθήκες καύσωνα, είναι χθες και σήμερα ΠΑΛΙ το Διδυμότειχο, με την οργή και αγανάκτηση των πολιτών να έχει… χτυπήσει κόκκινο, αφού μέσα στον Ιούλιο υπάρχουν κατά μέσο όρι διακοπές υδροδότησης κάθε τρεις ημέρες.

Οι διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου (συγνώμη, δήμαρχος, δήμαρχος, είμαι και θα με λές κύριο δήμαρχο) ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα με το νερό και έχουν ξεπεραστεί όσα ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους τα προηγούμεnα χρόνια, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. Πως τους περιμένει ένα… δροσερό καλοκαίρι.

Με βάση άλλωστε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, 6 φορές στις πρώτες 18 ημέρες του Ιουλίου υπήρξαν προβλήματα και διακοπές υδροδότησης. Τώρα που η θερμοκρασία αγγίζει ή και ξεπερνάει τους 40 βαθμούς, ο κόσμος δεν έχει νερό να πιει ή να κάνει ένα μπάνιο για να καταπολεμήσει την ζέστη. Στην πόλη αλλά και σε χωριά.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ο κ.Χατζηγιάννογλου (συγνώμη, δήμαρχος, δήμαρχος, είμαι και θα με λές κύριο δήμαρχο) πάντως και ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, την περασμένη Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ, έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ανακοίνωση για πρόσληψη νέου Γενικού Διευθυντή στην ΔΕΥΑΔ, εκτός ΑΣΕΠ και με ανέλεγκτη (δεν θα τους ελέγξει κανείς δηλαδή άρα θα αποφασίσουν αυτός και το Δ.Σ ποιον θα προσλάβουν) για 4 χρόνια. Με το Διδυμότειχο και τα χωριά να έχουν διακοπή νερού και την περασμένη Παρασκευή, το Δημόσιο και φυσικά και τον δήμο Διδυμοτείχου να υπολειτουργούν λόγω καύσωνα με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου… έτρεχε να στείλει την ανακοίνωση για πρόσληψη νέου Γενικού Διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Προκήρυξη για την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου

Νερό πότε θα έχουν κανονικά χωρίς συνεχείς διακοπές οι πολίτες, ουδείς γνωρίζει. Ούτε ο δήμαρχος, δήμαρχος, είμαι και θα με λες κύριο δήμαρχο) Διδυμοτείχου.