Έβρος: Συνελήφθησαν Έλληνας που μετέφερε λαθρομετανάστες και δυο λαθροδιακινητές που κινούνταν με κλεμμένα αυτοκίνητα

Έβρος: Συνελήφθησαν Έλληνας που μετέφερε λαθρομετανάστες και δυο λαθροδιακινητές που κινούνταν με κλεμμένα αυτοκίνητα

-Οι δυο αλλοδαποί ήρθαν στον Έβρο με αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόλαβαν να φορτώσουν και να μεταφέρουν λαθρομετανάστες αφού συνελήφθησαν

Τρεις συλλήψεις που αφορούσαν διακίνηση λαθρομεταναστών, ενός Έλληνα και δύο αλλοδαπών, έγιναν προχθές Παρασκευή από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας (1) Έλληνας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οχτώ(8) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Επίσης, οι αστυνομικοί πρόλαβαν ακόμα δυο περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών, με ισάριθμες συλλήψεις που έκαναν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη την 11-8-2023 το μεσημέρι στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 31-07-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

Συνελήφθη επίσης την 11-8-2023 το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 26-07-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.