Ο Υποστράτηγος Γιάννης Καραμανλής, νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Υποστράτηγος Γιάννης Καραμανλής, νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Υποστράτηγος Γιάννης Καραμανλής είναι ο  νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην θέση του Εβρίτη Πασχάλη Συριτούδη που προήχθη σε Αντιστράτηγο και ανέλαβε Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή του νομού Καβάλας, ο οποίος χθες προήχθη από Ταξίαρχος σε Υποστράτηγο και με απόφαση του νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρη Μάλλιου τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση, η οποία φυσικά περιλαμβάνει στις αρμοδιότητες του και το νομό Έβρου.

Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Δευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης που επίσης προήχθη σε Υποστράτηγο, αναλαμβάνει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου.

Σήμερα οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών

Μετά τις χθεσινές κρίσεις των Ταξιάρχων, την προαγωγή κάποιων σε Υποστρατήγους και την αποστρατεία άλλων, ανάμεσα τους και των Εβριτών Παναγιώτη Καρτάλη και Γιώργου Κεβόπουλου, σήμερα αναμένονται οι κρίσεις των Αστυνομικών Δευθυντών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούποκης Λάμπρος Τσιάρας αναμένεται να ποροαχθεί σε Ταξίαρχο και εκτός πολύ σοβαρού απρόοπτου θα παραμείνει στην θέση που έχει τώρα στην Αλεξανδρούπολη, αφού διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με το νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρη Μάλλιο.