Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ: “Θα μεταφέρουμε στον Πρωθυπουργό, όσα μας έθεσαν οι Εβρίτες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ: “Θα μεταφέρουμε στον Πρωθυπουργό, όσα μας έθεσαν οι Εβρίτες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άποψη τους ότι επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγιναν αρκετά πράγματα στον Έβρο, αλλά θα πρέπει να γίνουν περισσότερα, εξέφρασαν τα μέλη του κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος που περιόδευσαν στο νομό μας.

Σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Έβρου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και Δράμας Κωσταντίνος Μπλούχος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Μπαγινέτας, τόμισαν πως θα μεταφέρουν στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση όσα τους έθεσαν οι Εβρίτες κατά τις συναντήσεις που είχαν με φορείς και θεσμικούς εκπροσώπους.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ  

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου όπως και στις περιοδείες των δύο κλιμακίων σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο οι Κατσανιώτης, Μπλούχος και Σουφλί, Φέρες, Αλεξανδρούπολη οι Χατζηβασιλείου, Μπαγινέτας, ήταν οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στις 7 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Ν.Δ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με βασικό ομιλητή τον πρώην Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΛΟΥΧΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ ΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ