Ο Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δ.Αδαμίδης γιατί σιωπά για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας; Γίνεται έρευνα ή όχι;

Ο Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δ.Αδαμίδης γιατί σιωπά για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας; Γίνεται έρευνα ή όχι;

Το Evros-news.gr, έκανε χθες μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αφορά μεγάλη έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για το θέμα… εικονικών ιατρικών εξετάσεων, με την χρησιμοποίηση ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών.

Περιμέναμε από τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Δημήτρη Αδαμίδη κάποια αντίδραση. Να πάρει θέση και είτε να διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ή σε αντίθετη περίπτωση να επιβεβαιώσει πως πραγματικά είναι υπαρκτό το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.  Γιατί όπως επισημάναμε, οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ανέφεραν ότι έφτασε και στην διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης απ’ την οποία δόθηκε εντολή να ξεκινήσει άμεσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τί ακριβώς συνέβη. Αν δηλαδή πρόκειται περί… λάθους ή πραγματικά συνέβησαν όλα αυτά και πόσο μεγάλη είναι η συγκεκριμένο υπόθεση. Όντως χρησιμοποιήθηκαν τα ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών για εικονικές ιατρικές εξετάσεις, ποιοί γιατροί τις υπέγραψαν και οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το ρεπορτάζ μας προκάλεσε αίσθηση μέσα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και χθες όλη μέρα ήταν το θέμα συζήτησης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Ο κ.Αδαμίδης, που συνέχεια δηλώνει υπέρμαχος της… διαφάνειας και της δημοσιοποίησης παρομοίων καταστάσεων, γιατί δεν έδειξε τα ίδια… αντανακλαστικά με άλλες περιπτώσεις; Μήπως αληθεύουν κάποιες φήμες που ακούγονται, πως το συγκεκριμένο θέμα “ακουμπάει” άτομα που πρόσκεινται ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό ίσως γίνει προσπάθεια να υποβαθμιστεί ή και να κουκουλωθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη έρευνα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για… εικονικές ιατρικές εξετάσεις με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών!!!

Εμείς πάντως δεν θα σταματήσουμε να απευθύνουμε ερωτήματα, μέχρι να πάρει δημόσια θέση, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας όσα αποκαλύψαμε. Παράλληλα, αν και δεν είναι καθόλου εύκολο, συνεχίζουμε το ρεπορτάζ και τις προσπάθειες για να πληροφορηθιύμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο κανονικά θα πρέπει να απασχολήσει και τον επικεφαλής της 4ης ΥΠΕ κ.Πλωμαρίτη.

Απόλυτη σιωπή για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

των συμβασιούχων φύλαξης που εντόπισε ο Επίτροπος

Κι αν οι αποκαλύψεις μας για τις εικονικές ιατρικές εξετάσεις, πολλές από τις οποίες μάλιστα είναι ιδιαίτερα ακριβές, έγιναν μόλις χθες και ίσως χρειάζεται κάποιο χρόνο ο Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για να πάρει θέση, τηρεί σιγή ιχθύος για την άλλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας. Ότι ο Επίτροπος ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ και αρνήθηκε να υπογράψει για να πληρωθούν, αφού έλειπαν από τα έγγραφα τους οι απαραίτητες Υπεύθυνες Δηλώσεις. Ζήτησε μάλιστα από το ΑΣΕΠ, να προχωρήσει η απομάκρυνση των συγκεκριμένων και να αντικατασταθούν από τον πίνακα επιλαχόντων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί “χαστούκι” για τον κ.Αδαμίδη αλλά και την ίδια την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τον φίλο του αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη, που ήταν υπέρμαχοι των συμβάσεων έργου για φύλαξη και καθαριότητα και την κατάργηση των εργολάβων. Του ζητάμε λοιπόν να μας απαντήσει και στο συγκεκριμένο θέμα. ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ από τον Επίτροπο οι προσλήψεις κάποιων συμβασιπύχων για την φύλαξη; Κι αν ισχύει, ποιές είναι οι ενέργειες που έκανε για καταλογισμό ευθυνών. Ο ίδιος δεν έχει καμιά ευθ΄θυνη για το συγκεκριμένο φιάσκο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων φύλαξης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης; Ο Επίτροπος δεν υπέγραψε να πληρωθούν