Μαυρίδης: “Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε γιατί είχε κεντρικές πολιτικές διαφωνίες σε σημαντικά θέματα του δήμου”

Μαυρίδης: “Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε γιατί είχε κεντρικές πολιτικές διαφωνίες σε σημαντικά θέματα του δήμου”

Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο της Ορεστιάδας, θα ανακοινώσει και επίσημα την αποχώρηση του απ’ την δημοτική παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, ο δημοτικός σύμβουλος και Διευθυντής του εργοστασίου Ζάχαρης Γιάννης Παπαδόπουλος.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ από την προηγούμενη εβδομάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr, είναι το δεύτερο σημαντικό στέλεχος της παράταξης του κ.Μαυρίδη, μετά την Αναστασία Γκαϊδατζή, που αποχωρεί δηλώνοντας ανεξαρτητοποίηση και όσα αν προσπαθεί ο κ.Μαυρίδης να εμφανίσει πως όλα είναι καλά, κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει.  Ο ίδιος παραδέχθηκε μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη πως υπήρξαν σημαντικές διαφωνίες ανάμεσα τους. “Υπάρχουν κάποιες κεντρικές πολιτικές διαφωνίες σε σημαντικά θέματα, τις οποίες προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε. Κατέστη αδύνατον αυτό μέχρι ενός σημείου, κανένα μάλωμα, καμία διαμάχη. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένα καλά σκεπτόμενο πολιτικά άτομο, απλώς κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξεκαθαρίσουμε ίσως πιο νωρίς.

Έχει άποψη για μία πλειάδα θεμάτων, είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, κεντρικές όμως διαφωνίες σε πολύ σημαντικά θέματα που απασχόλησαν και θα απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα το δήμο μας, τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση μέσα σε πολύ πολιτισμένο κλίμα”. 

-Δήμος Ορεστιάδας: Αποχώρησε (ανεξαρτητοποιήθηκε) απ’ την παράταξη του δημάρχου Βασίλης Μαυρίδη και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος

“Όλα καλά, η ζωή συνεχίζεται” είπε ο δήμαρχος Ορεστιάδας και όταν του επισημάνθηκε πως γίνεται να συμβαίνει αυτό, όταν είναι το δεύτερο βασικό στέλεχος που αποχωρεί απ’ την δημοτική του παράταξη, τόνισε: “Είναι πιο συμπαγής από ποτέ, έστω και στα δεκαοκτώ εικοστά η παράταξη μας. Είναι μια φυσιολογική εξέλιξη, γιατί όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο καθένας κάνει και διαφορετικές επιλογές”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μαυρίδης. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στη συνέχεια, αν και πόσο… συμπαγής είναι η παράταξη του ή αν θα προκύψει και καμιά άλλη… ξαφνική ανεξαρτητοποίηση.