Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης ο Παναγιώτης Καρτάλης

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης ο Παναγιώτης Καρτάλης

Ένας συντοπίτης μας, ο Παναγιώτης Καρτάλης, είναι από χθες και επίσημα ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης, στην θέση του Παναγιώτη Κουτούζου, ο οποίος μετατέθηκε στην Χαλκιδική.

Αρχικά στις αρχές Νοεμβρίου, τοποθετήθηκε επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ο Ιωάννης Καραμανλής, προερχόμενος από την Α.Δ Ξάνθης. Όμως κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης αυτής την οποία και κέρδισε, οπότε τοποθετείται πλέον στην Καβάλα.

Έτσι, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε  Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης ο κ.Καρτάλης, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της πόλης και είναι ένας άριστος αξιωματικός.  Αρχικά άλλωστε οι πληροφορίες αυτόν ήθελαν να διαδέχεται τον Παναγιώτη Κουτούζο και αυτές τις δυο εβδομάδες περίπου μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με την προσφυγή του κ.Καραμανλή, ο ίδιος ασκούσε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή. Από χθες ανέλαβε και τυπικά.

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις της ΕΛ.ΑΣ και τα τελευταία χρόνια ως Διευθυντής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και Αστυνομικός Υποδιευθυντής, ενώ απολαμβάνει της εκτίμησης  των συναδέρφων του οι οποίοι τον εκλέγουν και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα νέα, αυξημένα καθήκοντα του.