Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κι ο άγιος (Λαμπάκης) φοβέρα (Τσούνη) θέλει. Αποφασίζουν αντικατάσταση ελαστικών στα οχήματα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κι ο άγιος (Λαμπάκης) φοβέρα (Τσούνη) θέλει. Αποφασίζουν αντικατάσταση ελαστικών στα οχήματα

Αν είναι τα πολλά και λιμνάζοντα (σαν τα νερά στο αμαξοστάσιο του Μαίστρου) προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας να λύνονται με μια επίσκεψη του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννη Τσούνη, τότε να του ζητήσουν οι εργαζόμενοι του δήμου Αλεξανδρούπολης να έρχεται πιο συχνά.

Γιατί όπως φαίνεται και ο άγιος (Λαμπάκης), φοβέρα (δηλαδή Τσούνη, ΠΟΕ-ΟΤΑ) θέλει. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες που ξεκίνησαν για την πρόσληψη Γιατρού Εργασίας, αυτή την Παρασκευή στην ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, έρχεται ως 40 θέμα: Αντικατάσταση ελαστικών των οχημάτων και συρμών (Εισηγ. κ. Πατλακίδης Κ.).

Μπορεί λοιπόν μετά την αναχώρηση του κ.Τσούνη για την Αθήνα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης να άρχισε τα γνωστά… ηρωικά για τους “συνδικαλισταράδες των Αθηνών που θυμίζουν δεκαετία του 1980 και έχουν θράσος), αλλά η δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων και κυρίως η προειδοποίηση για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Υπουργείο Εργασίας και το ΣΕΠΕ για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, το ένα μετά το άλλο λύνονται προβλήματα.

Αλεξανδρούπολη: Με τέτοια φθαρμένα λάστιχα βγήκαν και σήμερα για δουλειά αυτοκίνητα του δήμου

Έτσι δρομολογείται η αντικατάσταση των φθαρμένων, ακατάλληλων και επικίνδυνων ελαστικών πολλών οχημάτων και το θέμα θα συζητηθεί την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

-Καταγγέλει τον δήμο Αλεξανδρούπολης σε υπουργείο Εργασίας και ΣΕΠΕ η ΠΟΕ-ΟΤΑ για άθλιες συνθήκες