Μήνυμα περιφερειακών συμβούλων και κόσμου σε Μέτιο: Μην στηρίξεις τον Μαυρίδη για την ΠΕΔ

Μήνυμα περιφερειακών συμβούλων και κόσμου σε Μέτιο: Μην στηρίξεις τον Μαυρίδη για την ΠΕΔ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχουν στείλει οι περιφερειακοί του σύμβουλοι αλλά και ο κόσμος που τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές και τον εξέλεξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του κ.Μέτιου στην Ορεστιάδα και τις συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη για να ανακοινωθούν τα αρκετά εκατομμύρια ευρώ που διαθέτει η Περιφερεια ΑΜ-Θ για έργα ύδρευσης στον δήμο Ορεστιάδας αλλά και τις φωτογραφίες που συνόδεψαν όλα αυτά, του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΠΕΔ, για τη διεκδίκηση της οποίας ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον με δηλώσεις του. Κι αυτό συνέβη, επειδή έφτασαν πληροφορίες ότι συγκεκριμένος κορυφαίος υπουργός της Κυβέρνησης και το “δεξί χέρι” του στην Βόρεια Ελλάδα, “σπρώχνουν” όσο μπορούν την υποψηφιότητα Μαυρίδη και θέλουν να τον εκλέξουν.

“Είναι ο δήμαρχος που… πολέμησε περισσότερο από τον καθένα την παράταξη μας Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και έκανε τεράστιο αγώνα για την εκλογή του κουμπάρου του Τοψίδη. Δεν είναι δυνατόν να στηρίξουμε το συγκεκριμένο δήμαρχο για την ΠΕΔ”, έχουν διαμηνύσει στον Χρήστο Μέτιο όλοι σχεδόν οι περιφερειακοί του σύμβουλοι και πολύς κόσμος. Με εξαίρεση όπως μάθαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστα Βενετίδη,  που λόγω εντοπιότητας κρατάει ουδέτερη στάση και δεν παίρνει θέση, αν και ο ίδιος δέχτηκε τεράστιο… πόλεμο προεκλογικά από τον κ.Μαυρίδη και το στενό του επιτελείο, επειδή ήθελαν να κερδίσει ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Αυτός βέβαια στάθηκε όθιος και παρά το συγκεκριμένο αρνητικό κλίμα, εκλέχθηκε ο ίδιος και έδωσε πολύτιμους ψήφους στην παράταξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, που κέρδισε τις εκλογές επειδή στο νομό Έβρου και τις δυο Κυριακές η “Περιφερειακή Σύνθεση” αν κιαι όχε επικεφαλής Εβρίτη, ήρθε δεύτερη.