Καλακίκος: Ο δήμαρχος Σουφλίου σε μια φωτογραφία που θα… ήθελαν όλοι οι συνάδερφοι του

Καλακίκος: Ο δήμαρχος Σουφλίου σε μια φωτογραφία που θα… ήθελαν όλοι οι συνάδερφοι του

-Συνάντηση με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, παρουσία της γνωστής Σουφλιώτισσας ηθοποιού Δέσποινας Μοίρου, η οποία έχει παρουσία και στο Χόλυγουντ

Μια φωτογραφία που θα ήθελαν να… βγάλουν όλοι οι συνάδερφοι του δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, ανέβασε πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η γνωστή Σουφλιώτισσα ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου.

Η συντοπίτισσα μας ηθοποιός, που κατάφερε να φτάσει ως το Χόλυγουντ, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι όταν μάλιστα πρόκειται για καλλιτέχνη από την Ελλάδα, γνώρισε πολλούς διάσημους αστέρες του κινηματογράφου και της show biz στην “μέκκα” του αμερικανικού αλλά και παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως για παράδειγμα τον Αλ Πατσίνο, με τον οποίο την βλέπετε στην φωτογραφία.  

Συναντήθηκε στην Αθήνα όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό, με τον δήμαρχο της ιδιαίτερης πατρίδας της, του Σουφλίου, ο οποίος επίσης ήταν στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων και επαφών σε διάφορα υπουργεία, προκειμένου να προωθήσει την επίλυση των πολλών προβλημάτων του δήμου. Συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με την δεδομένη πρόθεση και των δύο η πολύ γνωστή και πέρα από τα ελληνικά σύνορα Σουφλιώτισσα ηθοποιός, να βοηθήσει εθελοντικά τον τόπο της, σε θέματα προβολής, τουρισμού ή και πολιτιστικών δράσεων.

Μαζί μάλιστα βρέθηκαν στο υπουργείο Τουρισμού και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), την Άντζελα Γκερέκου, πρώην συνάδερφο της Σουφλιώτισσας ηθοποιού, για την προώθηση ζητημάτων τουριστικού χαρακτήρα που απασχολούν τον δήμο Σουφλίου. Μάλιστα η κ.Μοίρου έγραψε χαρακτηριστικά:

 

“Μια όμορφη πρωινή συνάντηση με τον αγαπητό Δήμαρχο Σουφλίου Κ.Παναγιώτη Καλακίκο και την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερεκου, στο Υπουργείο Τουρισμού”.

Φωτογραφήθηκαν και οι τρεις, με τον Παναγιώτη Καλακίκο να είναι ο… τυχερός, αφού βρέθηκε ανάμεσα σε δυο πανέμορφες γυναίκες.