Χατζηγιάννογλου, ο άνθρωπος με το… τριαντάφυλλο: Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες υπαλλήλους του δήμου

Χατζηγιάννογλου, ο άνθρωπος με το… τριαντάφυλλο: Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες υπαλλήλους του δήμου

Θυμάστε την γνωστή ταινία “Μπελογιάννης, ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο” που αναφέρονταν στις μετεμφυλιακές εποχές της χώρας; Χθες λοιπόν, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου έγινε ο… δήμαρχος με το τριαντάφυλλο.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου πήρε λοιπόν… σβάρνα γραφεία και υπηρεσίες του δήμου και χάρισε από ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο, ενώ παράλληλα οι συνεργάτες που τον ακολουθούσαν αποθανάτιζαν φωτογραφικά αυτές τις στιγμές, τις οποίες και δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε ο κ.Χατζηγιάννογλου μέχρι και ειδικό άρθρο έγραψε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάστηκε χθες 8 Μαρτίου και το έστειλε στα ΜΜΕ προς δημοσίευση. Μπορεί δελτία Τύπου για τις επισκέψεις, συναντήσεις με υπουργούς και υφυπουργούς για τα σοβαρά θέματα και προβλήματα του δήμου Διδυμοτείχου να μην μας στέλνει, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Μας στέλνει άρθρα για την Ημέρα της Γυναίκας και μοιράζει και τριαντάφυλλα.
Τώρα, το κείμενο που συνοδεύει τα πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου με τις γυναίκες υπαλλήλους, αναφέρει:
“Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας . Ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου προσέφερε κατακόκκινα τριαντάφυλλα τιμώντας την σημερινή ημέρα και δίνοντας παράλληλα το δικό του κοινωνικό μήνυμα.
Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση οι γυναίκες που είχαν την τιμητική τους δέχτηκαν αυτό το συμβολικό δώρο του Δημάρχου, ευχαριστώντας τον για την ιδιαίτερη κίνηση του , να παρευρεθεί κοντά τους και να τις τιμήσει.
” Ως μέλη μιας δημοκρατικής κοινωνίας οφείλουμε να ταχθούμε υπέρ της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα και να μην αναπαράγουμε στερεότυπα που αφορούν τα έμφυλα χαρακτηριστικά μας αλλά να μαχόμαστε για ίσες ευκαιρίες και παροχές προς όλους ανεξαιρέτως. “