Παναγιώτης Καλακίκος: Πρώτος απ’΄τους ενεργεία δημάρχους του Έβρου, ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική “εκστρατεία”

Παναγιώτης Καλακίκος: Πρώτος απ’΄τους ενεργεία δημάρχους του Έβρου, ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική “εκστρατεία”

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της δημοτικής του παράταξης “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή”, ξεκίνησε πρώτος από τους εν ενεργεία δημάρχους του νομού Έβρου, την προεκλογική “εκστρατεία” για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με μια πρωτότυπη φωτογραφία, να περπατούν όλοι μπροστά στο ανακαινισμένο και πανέμορφο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και όχι σε μια… στημένη φωτογραφία, ο ίδιος  με τους εκλεγμένους της παράταξης του στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και άλλους στενούς συνεργάτες του στην δημοτική αρχή Σουφλίου, που θα είναι όλοι τους υποψήφιοι στις 8 Οκτωβρίου, ο κ.Καλακίκος δημοσίευσε πρώτος υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Με σύνθημα: “Συνεχιίουμε! Με σταθερά βήματα, υψηλή δυναμική και νέες ιδέες”. Σίγουρα και οι άλλοι νυν δήμαρχοι θα κατέβουν εκ νέου υποψήφιοι, αλλά έως τώρα κανένας επίσημα δεν βγήκε να παρουσιάσει υποψήφιους του.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει και συμβολικό χαρακτήρα, ότι πρώτος δίνει την εκκίνηση για την  επανεκλογή της παράταξης του στην δημοτική αρχή του Σουφλίου, αφού από τους υπόλοιπους που ακούγονται ή γράφονται ότι πιθανόν να είναι αντίπαλοι του, κανένας δεν ανακοίνωσε ακόμα κάποιον υποψήφιο που θα έχει μαζί του. Ο Παναγιώτης Καλακίκος ξεκίνησε από τους νυν συνεργάτες του με τους οποίους συνεχίζει την προσπάθεια και για τα επόμενα χρόνια, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κιαι νέοι υποψήφιοι που έχουν ήδη συμφωνήσει να συστρατευθούν μαζί του και αρκετοί από αυτούς θα είναι ονόματα-έκπληξη.