Συνεργασία Διδυμοτείχου και Χάρμανλι Βουλγαρίας για εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές

Συνεργασία Διδυμοτείχου και Χάρμανλι Βουλγαρίας για εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές

Προώθηση της συνεργασίας του Διδυμοτείχου με την Σχολική επιτροπή που αποτελείτε από δασκάλους της περιοχής Χάρμανλι Βουλγαρίας και ασχολείται με σχολικές δραστηριότητες έγινε κατά την επίσκεψη τους στην πόλη του Έβρου.

Μετά από πρόσκληση και προτροπή του επικεφαλής της  “Διδυμοτείχου Ανάδειξις” Παναγιώτη Φυδανάκη, επισκέφτηκαν το Διδυμότειχο για να δουν δια ζώσης, όλα όσα τους παρουσιάστηκαν. Η περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, τα μνημεία και ενημέρωση για την πλούσια ιστορία και παράδοση του τόπου μας, τους άφησαν έκπληκτους και σύμφωνους ότι το Διδυμότειχο είναι ένας προορισμός που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές και μπορεί να αναδεχθεί ως ένας τέτοιος προορισμός.


Η “Διδυμοτείχου Ανάδειξις” με ανακοίνωση της τονίζει: “Ευχαριστούμε την κυρία Δελήμπαλτα Βάσω διευθύντρια του 4ο Δημοτικού Σχολείο Διδ/χου, τους δασκάλους του σχολείου, την κυρία Κυρούδη Χρυσούλα για την φιλοξενία στο Λαογραφικό Μουσείο, τον Σιμεωνίδη Γιώργο για την μουσική του επένδυση και ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα”.