Πασχάλης Παπαδάκης: Ο φίλος καλλιεργητών, παραγωγών, με συμβολή στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων,  από σήμερα συνταξιοδοτείται

Πασχάλης Παπαδάκης: Ο φίλος καλλιεργητών, παραγωγών, με συμβολή στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων, από σήμερα συνταξιοδοτείται

Ένας πολύ καλός φίλος και συμπαραστάτης των καλλιεργητών, παραγωγών, γενικότερα των αγροτών, με σημαντική συμβολή στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Έβρου, από σήμερα συνταξιοδοτείται.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Παπαδάκη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου (ΔΑΟΚ). Τον άνθρωπο που σε συνεργασία με τους αγρότες, είχε σημαντική συμβολή στις προσπάθειες που συνεχίζονται για την απόκτηση του ΠΟΠ Ελαιολάδου Μάκρης, του ΠΟΠ θρακιώτικου πεπονιού “Χρυσή Κεφαλή” Πέπλου-Τυχερού, της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Γεωργικών Προϊόντων, της καλλιέργειας αρωματικών φυτών και πολλών άλλων.

Το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρηση του από την υπηρεσία έφτασε και με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό, ο κ.Παπαδάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

“ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.. ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ…….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε.. ΣΤΗΝ ΔΑΟΚ ΕΒΡΟΥ η ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ όπως άρεσε σε μένα να λέω. Σε μια υπηρεσία καθαρά αγροτική που αγάπησα και υπηρέτησα, το πόσο καλά οι αγρότες θα το κρίνουν, σε όλα τα πόστα από απλός Γεωπόνος μέχρι Διευθυντής, σε όλα τα γραφεία, από τα χωριά του Δερείου μέχρι τη Μάκρη και Σαμοθράκη. έδωσα και έκανα οτι μπορούσα για τους αγρότες τους οποίους ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους και την στήριξη τους. επίσης ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους με τους οποίους περάσαμε τη μισή ζωή μαζί. Όλους τους συνάδελφους της περιφερειακής ενότητας Εβρου, της περιφέρειας μας από Καβάλα μέχρι Ορεστιάδα, για την κοινή προσπάθεια που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. 


Επίσης ευχαριστώ την κυρία Νικολάου Αντιπεριφερειάρχη για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τον κύριο Πέτροβιτς επίσης Αντιπεριφερειάρχη για την άριστη συνεργασία που είχαμε αλλά και για την επιλογή και τη επίμονη του στο πρόσωπο μου. Τον Γιάννη Μπόγδη σύμβουλο του και τα κορίτσια του γραφείου του, την Δήμητρα, την Αθανασία και την συγχωριανή μου από το Σπήλαιο Σοφία, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.και όλους τους περιφερειακούς σύμβουλους του εβρου που είχαν σχέση με την υπηρεσία μας. 
Τον Περιφερειάρχη, κύριο Μέτιο την εκτελεστικό κυρία Κοσμίδου και τον Γενικό μας τον Γιώργο Τσακίρη.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ για την προβολή του έργου της ΔΑΟΚ ΕΒΡΟΥ όλα αυτά τα χρόνια. Η προβολή αυτή δεν ήταν μόνο για την υπηρεσία αλλά ήταν για τον τόπο μας για τα προϊόντα μας τα οποία την έχουν ανάγκη αυτήν την προβολή. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”.