Αλεξανδρούπολη: Έδεσαν με σχοινί την σπασμένη αλυσίδα κούνιας στην παιδική χαρά της οδού Α.Ποιμενίδη!!!

Αλεξανδρούπολη: Έδεσαν με σχοινί την σπασμένη αλυσίδα κούνιας στην παιδική χαρά της οδού Α.Ποιμενίδη!!!

Αναπτυξιακά συνέδρια για την Αλεξανδρούπολη του μέλλοντος, τυμπανοκρουσίες και μεγαλοϊδεατισμοί απ’ την δημοτική αρχή, ερωτηματολόγια με τα οποία καλούνται να πουν οι πολίτες τη γνώμη τους, αλλά η καθημερινότητα των δημοτών παραμένει προβληματική και ενίοτε… επικίνδυνη.

Πήγε ο πατέρας το πρωί του Σαββάτου με το μικρό του παιδί στην παιδική χαρά της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη και όταν αποφάσισε να το βάλει στην κούνια, ιδού τη διαπίστωσε. Η αλυσίδα που την κρατούσε έχει σπάσει, άγνωστο πόσο καιρό και βρέθηκε η προσωρινή λύση να την δέσουν με σχοινί. Φυσικά αυτό μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπάσει και να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Έβγαλε ο άνθρωπος την συγκεκριμένη φωτογραφία και μας την έστειλε, προκειμένου να την δημοσιεύσουμε μαζί με την έντονη δυσαρέσκεια του, μήπως… συγκινηθούν οι υπεύθυνοι του δήμου Αλεξανδρούπολης που ασχολούνται όλη μέρα με τις αναρτήσεις στο facebook και κάνουν like ο ένας στην φωτογραφία του άλλου και αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μόνο που δεν είναι το μοναδικό στην συγκεκριμένη παιδική χαρά. “Οι τραμπάλες είναι ελλιπείς, ο χώρος γεμάτος σκουπίδια. Χωρίς τάπητα αλλά με άμμο και αυτή γεμάτη κόπρανα σκύλων, κυρίως αδέσποτων που υπάρχουν στην περιοχή. Δεν αφήνουν τα συνέδρια και τα μεγαλεπήβολα σχέδια και να κοιτάξουν λίγο την καθημερινότητα μας που είναι εξαιρετικά προβληματική; Που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στην παιδική χαρά και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν; Αν ο μη γένοιτο γίνει τίποτα τέτοιο, μετά όλοι θα τρέχουν αλλά θα είναι αργά”, μας έγραψε στο e-mail που συνόδεψε τις δυο φωτογραφίες ο αναγνώστης μας.