Έρχεται στον Έβρο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Έρχεται στον Έβρο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έρχεται στον Έβρο, προκειμένου να παραστεί στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε) του νομού.

Τον κ.Πέτσα θα συνοδεύει η Εκπρόσωπος Τύπου της της Ν.Δ, υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων και συμπατριώτισσα μας Έλενα Σώκου, η οποία έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την πετυχημένη παρουσία της στο συγκεκριμένο πόστο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr , o Κυβερνητικός εκπρόσωπος θα παραχωρήσει και διακαναλική τηλεοπτική συνέντευξη κατά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου:

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε) και η Οργάνωση Νέων (ΟΝΝΕΔ) της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Έβρου προσκαλούν τα μέλη τους στην Κοπή τής Πίτας, το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο “Ramada Plaza” στην Αλεξανδρούπολη.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κ. Στέλιος Πέτσας και η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κα Έλενα Σώκου

Ένα σχόλιο

  1. Κοπή πίτας, διανομή κομματικού οξυγόνου και δωρεάν κουτόχορτο!
    Αν υπάρχουν κομματικοί οπαδοί που πραγματικά νοιάζονται για την πατρίδα τους θα πρέπει να τους τιμήσουν δια της απουσίας τους. Και αυτό ισχύει για όλους τους πολιτικούς χώρους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*