Διδυμότειχο: Διακοπές νερού κάθε 4 μέρες απ’ τις αρχές Μαίου – Επίσημες ανακοινώσεις ΔΕΥΑΔ

Διδυμότειχο: Διακοπές νερού κάθε 4 μέρες απ’ τις αρχές Μαίου – Επίσημες ανακοινώσεις ΔΕΥΑΔ

Διακοπές νερού και προβλήματα υδροδότησης κάθε τέσσερις ημέρες κατά μέσο όρο, υπάρχει στην πόλη του Διδυμοτείχου από τις αρχές Μαίου έως χθες 12 Ιουνίου.

Με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις στην σελίδα της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, από την 1η Μαόου έως χθες, δηλαδή 43 ημέρες, το Διδυμότειχο αντιμετώπισε 12 φορές προβλήματα υδροδότησης, Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμα και την Πρωτομαγιά, όπου όλοι… απεργούν, οι διακοπές νερού “δούλευαν” και μάλιστα ήταν η μοναδική φορά από τις 12 συνολικά, που δεν οφείλονταν σε θραύση αγωγών, αλλά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΔ : “Δευτέρα 01/05/23 λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης στα κεντρικά αντλιοστάσια”.

Τις υπόλοιπες 11 φορές, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, όπου ως γνωστόν Πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ξεκινάει ως εξής:

“Η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι σήμερα… λόγω θραύσης κεντρικού αγωγού στην περιοχή… θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή…”

Τέσσερις μόλις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, όπου ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου θα ξαναδιεκδικήσει την ψήφο των δημοτών τους οποίους διαβεβαίωνε το 2019 ότι θα λύσει το πρόβλημα, δυστυχώς παραμένουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 12 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ

Τουλάχιστον φέτος ο δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, δεν βγήκε όπως πέρυσι στο αγαπημένο του ραδιόφωνο STATUS Fm και τον Σταύρο Αποστολίδη, για να προαναγγείλει ένα… δροσερό καλοκαίρι και ακολούθησαν επίσης το 2022 σειρά διακοπών υδροδότησης στην πόλη του Διδυμοτείχου και τότε. Γιατί αν και ολοκληρώθηκαν τα έργα που είχε προαναγγείλει τότε, τα προβλήματα υδροδότησης παραμένουν δυστυχώς στην “πόλη των κάστρων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Χωρίς νερό τις μισές ημέρες Ιουνίου (12 απ’ τις 24) – Ρωμύλος: “Κάθε καλοκαίρι και καλύτερα”!!!

Αφήστε που δεν μπορεί να κατηγορήσει και γι’ αυτό ότι φταίει η… Περιφέρεια, στην οποία συχνά προσπαθεί να φορτώσει την μνημειώδη ανικανότητα της δημοτικής του αρχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΩΜΥΛΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

Υ.Γ: Θυμάμαι μετά από εκείνο το ρεπορτάζ τον Ιούνιο του 2022 στο Evros-news.gr, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Ορεστιάδας και μάλιστα έδωσε κατάθεση ο ιδιοκτήτης του site Κώστας Πιτιακούδης. Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα με το νερό στο Διδυμότειχο παραμένουν.